Presentasjonsteknikk for selgere - nettkurs



Kursarrangør: Nettbasertekurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 måneder
Pris: 690

Lær presentasjonsteknikk for selgere. I dette kurset vil Petter Bakken lære deg ulike presentasjonsteknikker du kan bruke i et salgsmøte. Her lærer du blant annet DABA-teknikken, hvordan du skal forstå kundens faktiske behov, og hvordan du skal presentere løsningen de er ute etter.

Du lærer også hvordan en god agenda er og hvordan du skal håndtere avsporinger. Til slutt lærer du ÅFK-modellen, som forklarer hvordan du bør legge opp presentasjonen din på en mest mulig effektiv måte.

Kursinnhold:
• DABA teknikken
• Du må forstå, for å bli forstått
• Definere og kvalifisere
• Agenda
• ÅFK-modellen

Kursdetaljer:
Dette kurset varer i 49 minutter og er fordelt på 5 videoer. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden.


Kursholder: Petter Bakken
Petter Bakken har lang og variert erfaring fra salg, markedsføring og ledelse. Han har veiledet store og komplekse organisasjoner i endring, de 15 siste årene med omstillingsprosesser både i Norge og i Europa. Han har jobbet 29 år i Hewlett-Packard med support, service, produktansvar, markedsansvar og salg. De siste 14 årene i HP med både å produsere og levere ledelses- og salgsrelaterte kurs.

Petter er sertifisert coach og underviser i coaching. Han har også en sertifisering innen endringsledelse (PROSCI Change Management Certification). Fra 2010 har han jobbet som senior konsulent i konsulentselskapet Habberstad AS, og har holdt leder-, salgs- og kommunikasjonskurs i Norge, Europa og Asia. Siden 2015 har Petter vært en del av team Holtskog.

Målgruppe for kurset:
Forkunnskaper:
• Du trenger ingen forkunnskaper

Språk:
• Kurset er på norsk

Eksamen/sertifisering:
Kursbevis