PMU – Permanent Makeup - Advanced



Kursarrangør: Beauty Products Norway AS
Sted: Beauty Products AS
          Oslo, Løren
Kursadresse: Lørenveien 37, 0585 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Varighet: 2 kvelder
Pris: 17.900
Neste kurs: 09.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i PMU - Advanced. Dette kurset er for deg som har gjennomført grunnkurset i PMU. Passer for deg som har erfaring, og hvis du ønsker å føle deg tryggere innen farger og korrigeringer, ønsker å lære nye teknikker og holde deg oppdatert med de nyeste metodene som finnes på markedet.

Beauty Products har gleden av å invitere til kurs med Master Trainer og Sertifisert Purebeau PMU Ambassadør i Norge: Sally Nord.
Ta kontakt ved interesse så tilpasser vi kurset for deg.

Sally Nord har stor lidenskap for faget, er utdannet hos Purebeau og holder også våre basis PMU kurs.

Permanent makeup (PMU) er en kosmetisk tatovering som forsterker ansiktstrekk og kan erstatte hverdagsmakeup. Nye metoder gir svært naturlig og myke resultater noe som gjør at flere og flere kunder benytter seg av denne behandlingen. Vi tilbyr kurs i permanent makeup: lepper, eyeliner og bryn, samt avanserte teknikker for mikropigmentering ved arr, hårtap eller areola.

Kombinasjonen microblading og permanent makeup av bryn er helt fantastisk og gir er unikt resultat. Behersker du begge metoder blir du tryggere som terapeut og kan utføre flere teknikker, kombinasjoner av disse og utføre korrigeringer.

Innhold:
De ulike teknikkene som er aktuelle innen PMU er: bryn, lepper og eyeliner. Noen av teknikkene du kan lære: Lip Blush, Powder brows, Shading og Scalping. Du kan velge 2 teknikker som du ønsker å fokusere på, dette avtales på forhånd.

Ta med egen maskin.
Antall modeller: 2

Vilkår:
Et depositum på 5000,- betales ved påmelding, og trekkes fra kursavgiften. Ved akutt sykdom må sykemelding fremvises. Avbestilling må skje minst 24 timer før kursstart, depositumet vil da ikke bli refundert, men deltakeren kan velge å utsette kurset til neste gang.

Kurset forutsetter at du tar med egne modeller, ta kontakt hvis dette skulle bli et problem.
Dersom vi ser at det er behov for mer trening kan du bli pålagt å delta en gang til.