Beauty Products Norway AS

Vår visjon er å være ledende med det siste av nyheter og innovative produkter til det Skandinaviske markedet. Vårt mål er å gi deg som kunde god service og rask levering samt informasjon om hud og skjønnhetstips. Klikk deg videre
og se en verden av spennende og nye produkter nå tilgjengelig i markedet.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

A-vitamin og hud temakurs- hudpleiekurs - Teams

Vi tilbyr A-vitamin og hud temakurs- hudpleiekurs. Du er hjertelig velkommen til vårt kurs om A-vitamin og dens rolle i huden! Dette kurset vil gi deg en omfattende forståelse av hvordan A-vitamin kan bidra til å forbedre hudens helse og utseende.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer  

Darphin Back to Basic - hudpleiekurs - Teams

Vi tilbyr Darphin - hudpleiekurs. I 1958 grunnla Pierre Darphin, en parisisk kinesiolog og botanist - the Darphin Institute - og velværeserien Darphin. Første produktet som ble laget var det ikoniske Intral serum.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer Gratis kr  

Guinot Aften - hudpleiekurs

Vi tilbyr Guinot Aften. Har du lyst til å øke omsetningen i salongen din og selge flere produkter? Vi inviterer til en inspirerende kveld i Guinots fantastiske verden. Du vil få presentert både nyheter og sesongaktuelle produkter og behandlinger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Løren Oslo, Løren 1 kveld Gratis kr  

Guinot Basic 2 dagers Diplomkurs

Vi tilbyr Guinot Basic 2 dagers Diplomkurs. Guinot har satt standarden for eksellense gjennom sine resultatorienterte profesjonelle spa-behandlinger kombinert med en prisvinnende kolleksjon av ansikts- kropps- og solprodukter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Løren Oslo, Løren 2 dag Gratis kr  

Intraceuticals Basic Kurs - hudpleiekurs

Vi tilbyr Intraceuticals - hudpleiekurs. Har du ønsket å gi kundene dine det lille ekstra før en stor dag, eller en effektivt, synlig ansiktsbehandling? Da er Intraceuticals noe for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Løren Oslo, Løren 1 dag Gratis kr  

Kalahari Basic Retail - hudpleiekurs

Vi tilbyr Kalahari Basic kurs. Kalahari er en autentisk Phyto-ceutical produktserie, utviklet over år med dedikert forskning satt sammen av et team med botaniske eksperter og kosmetiske forskere. Kalahari gir synlige resultater og har behandlingsløsninger for alle hudtilstander og hudproblemer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Løren Oslo, Løren 2 dager Gratis kr  

Kalahari Event med Carina Franck

Velkommen til vårt Kalahari Event med Carina Franck. Kalahari er en autentisk Phyto-ceutical produktserie, utviklet over år med dedikert forskning satt sammen av et team med botaniske eksperter og kosmetiske forskere. Kalahari gir synlige resultater og har behandlingsløsninger for alle hudtilstander

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Løren Oslo, Løren 2 dager gratis kr  

Kalahari Workshop Ansikt - hudpleiekurs

Vi tilbyr Kalahari Workshop Ansikt. Nytenkende, effektivt, Holistisk spa Lifestyle brand Kalahari er en autentisk Phyto-ceutical produktserie, utviklet over år med dedikert forskning satt sammen av et team med botaniske eksperter og kosmetiske forskere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Løren Oslo, Løren 5 timer Gratis kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>