Kurs i permanent makeup og pigmentering i Oslo

I denne kategorien finner du kurs for permanent makeup og pigmentering. Permanent makeup / pigmentering er en mild form for tatovering, og brukes for å fremheve konturene i ansiktet. Drømmer du om å starte for deg selv? Denne bransjen opplever sterk vekst og et kurs kan være første skritt på vei til egen klinikk. Vi gjør oppmerksom på at sminke og makeup har egen kategori.

Autorisert linergist / Permanent Make-up artist - Master lepper

Vi tilbyr kurs i Permanent Make-up artist - Master lepper. På kurset lærer du ulike teknikker for visuell leppeforstørring, korrigeringer og highlighting. En uttrykksfull munn har til alle tider vært forbundet med ungdom og skjønnhet og er et viktig skjønnhetsideal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 1 dag 4.510 kr

Autorisert linergist / Permanent Make-up artist - Master øyne

Vi tilbyr kurs i Permanent Make-up artist - Master øyne. På kurset lærer man korrigering av øyeform, grafisk liner, samt ulike teknikker skyggelegging. Nå kan du våkne hver morgen med et mer våkent blikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 1 dag 4.510 kr

Basis introduksjonskurs i permanent makeup

Vi tilbyr basis introduksjonskurs i permanent makeup. Her får du en grundig innføring i hygiene, prosedyre og teknikk, samt et informativt kompendium. Introduksjonskurset er gratis og du kan delta flere ganger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 1 dag Gratis kr

Basiskurs 1 - bryn

Vi tilbyr basiskurs 1 - bryn. Her lærer du grunnleggende opptegning, forming og utføring av PMU bryn. Du trener på latexmatter og / eller på modeller. Teoretisk og praktisk gjennomgang, samt enkel pigmentlære. Dette kurset er for alle som ønsker basiskurs 1 - bryn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 3 dager 15.000 kr

Basiskurs 3 - Lepper og eyeliner

Vi tilbyr basiskurs 3 - Lepper og eyeliner. Dette er et kurs for alle som ønsker basiskurs 3 - Lepper og eyeliner. Introduksjonskurs må være gjennomført. Etter bestått kurs mottar du et diplom som gir deg retten til å bruke tittelen Biotek Permanent Makeup Artist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 4 dager 19.000 kr

Farge- og pigmentlære

Vi tilbyr kurs i farge- og pigmentlære. Dette er et kurs for alle som ønsker kurs i farge- og pigmentlære. Kursavgiften inkluderer lunsj samt nødvendig kursmateriell. Etter bestått kurs mottar du et diplom som gir deg retten til å bruke tittelen Biotek Permanent Makeup Artist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 1 dag 2.500 kr

Fargekorrigering

Vi tilbyr kurs i fargekorrigering. På kurset lærer du teknikker innen fargekorrigering med PMU. Kurset er for erfarne artister. Etter bestått kurs mottar du et diplom som gir deg retten til å bruke tittelen Biotek Permanent Makeup Artist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 6.000 kr

Master, Bryn / lepper / eyeliner

Vi tilbyr kurs i Master, Bryn / lepper / eyeliner. På kurset øver på latex og modeller. Kurs i denne kategorien vil variere. Kurset er for erfarne artister. Etter bestått kurs mottar du et diplom som gir deg retten til å bruke tittelen Biotek Permanent Makeup Artist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 7.000 kr

Master, paramedisinsk: Areola

Vi tilbyr kurs i Master, paramedisinsk: Areola. På kurset lærer du rekonstruksjon etter operasjon, areola rekonstruksjon, samt enkel arrkorrigering. Dette kurset er for for erfarne permanent makeup-artister / medisinsk personell med godkjent autorisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 2 dager 15.000 kr

Master, paramedisinsk: Tricopigmentering

Vi tilbyr kurs i Master, paramedisinsk: Tricopigmentering. Under kurset lærer du illudering av hodehår. Dette kurset er for erfarne permanent makeup-artister / medisinsk personell med godkjent autorisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 3 dager 24.000 kr

Perfeksjonskurs 2, klassisk eyeliner

Vi tilbyr perfeksjonskurs 2, klassisk eyeliner. Med en perfekt tilpasset eyeliner kan vi også manipulere øyeform noe. Vi øver på latex. Kurset er for erfarne artister. Etter bestått kurs mottar du et diplom som gir deg retten til å bruke tittelen Biotek Permanent Makeup Artist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 5.000 kr

Perfeksjonskurs 3, Ombrè 3D-teknikk

Vi tilbyr perfeksjonskurs 3, Ombrè 3D-teknikk. Vi ser idag at etterspørselen for pudderbryn øker kraftig. Pudderbryn i dag er gjenskapt i en ny raffinert drakt med et mer glamorøst, diskrè makeup-uttrykk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 5.000 kr

Perfeksjonskurs 3, U-Flat

Vi tilbyr perfeksjonskurs 3, U-Flat. Vi øver på latex - både lepper og bryn (stråteknikk og pudder). Kurset er for erfarne artister. Etter bestått kurs mottar du et diplom som gir deg retten til å bruke tittelen Biotek Permanent Makeup Artist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 5.000 kr

Permanent Make-up artist - Avansert

Vi tilbyr kurs i permanent make-up artist på avansert nivå. Under kurset øver vi på latex og modeller.Kurset er for erfarne artister. Etter bestått kurs mottar du et diplom som gir deg retten til å bruke tittelen Biotek Permanent Makeup Artist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 6.000 kr

Permanent Make-up artist - basiskurs 2

Vi tilbyr Permanent Make-up artist - basiskurs 2. Basiskurs 2 er et 2-dagers intensivkurs som anbefales å starte tidligst 3 mnd. etter Basiskurs 1.Kurset er for alle som ønsker å gå Permanent Make-up artist - basiskurs 2

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 2 dager

Permanent Make-up artist - Master arr- / kamuflasje

Vi tilbyr kurs i Permanent Make-up artist - Master arr- / kamuflasje. På kurset lærer du pigmentkorrigeringer av arr samt hudforbedringsteknikk ved hjelp av needling. Dette kurset er for alle som ønsker kurs i Permanent Make-up artist - Master arr- / kamuflasje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 1 dag

Presisjonskurs 1 Bryn, kombinasjonsteknikk

Vi tilbyr presisjonskurs 1 Bryn, kombinasjonsteknikk. På kurset lærer du ombrè-skygge m/ hårstråeffekt i front. Teknikken gir et meget etterspurt naturtro uttrykk. Vi trener på latex. Dette kurset er for alle som ønsker presisjonskurs 1 Bryn, kombinasjonsteknikk

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 4.000 kr

Presisjonskurs 2 Bryn, hårstråteknikk

Vi tilbyr presisjonskurs 2 Bryn, hårstråteknikk. På kurset får en grundig innføring i enkel, naturlig hårpåtegningsteknikk. Vi trener på latex .Dette kurset er for alle som ønsker presisjonskurs 2 Bryn, hårstråteknikk. Kursavgiften inkluderer lunsj samt nødvendig kursmateriell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 4.000 kr

Presisjonskurs 3, 3D-lepper

Vi tilbyr presisjonskurs 3, 3D-lepper. På kurset lærer du om 3D-lepper uten synlig kontur og enkel visuell forstørring. Vi trener på latex. Etter bestått kurs mottar du et diplom som gir deg retten til å bruke tittelen Biotek Permanent Makeup Artist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 4.000 kr

Grunnkurs i Permanent Make-up

Vi tilbyr Permanent Make-up - grunnkurs. Kursinnhold: Pigmentering av eyeliner, lipliner med leppefyll og bryn. Videre er det en betydelig del teori hvor vi deler våre erfaringer og kunnskap. Etter godkjent grunnkurs hos SOL PMU AS kan du starte med behandling av klienter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 17.10.2022 (+4) 5 dager17.10.2022 (+4)

Kurs i medisinsk cover makeup

Vi tilbyr kurs i medisinsk cover makeup. På kurset vil du lære å behandle/legge cover på fødselsmerker, viltiligo, arr, tatoveringer, cuperose, acne og lignende hudtilstander.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Permanent Make-up - Bright lips - Videregåendekurs

Vi tilbyr videregåendekurs i Make-up i Bright lips - for å nøytralisere/lysne mørke lepper. Videregående kurs i leppepigmentering. Bli trygg og komfortabel med nye teknikker og farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 23.09.2023 2 dager23.09.2023 Ta kontakt kr

Permanent Make-up - Eyeliner - Tykk liner med vipp - videregående

Vi tilbyr videregående kurs i permanent Make-up - Eyeliner - Tykk liner med vipp. Bli trygg og komfortabel med nye teknikker og farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager Ta kontakt kr

Permanent Make-up - Klassisk eyelinervipperot-forsterker - Vdg

Vi tilbyr videregående kurs i permanent Make-up - Klassisk eyelinervipperot-forsterker. Bli trygg og komfortabel med nye teknikker og farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 06.05.2023 2 dager06.05.2023 Ta kontakt kr

Permanent Make-up - Lip blush - Videregåendekurs

Vi tilbyr videregåendekurs i Make-up i Lip blush. Bli trygg og komfortabel med nye teknikker og farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 26.08.2023 2 dager26.08.2023 Ta kontakt kr

Permanent Make-up - Nude lips - Solvår Hegge - Vdg.

Vi tilbyr videregåendekurs i Make-up i Nude lips - Solvår Hegge singaturbehandling. Videregående kurs i leppepigmentering. Bli trygg og komfortabel med nye teknikker og farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 22.10.2022 (+1) 2 dager22.10.2022 (+1) Ta kontakt kr

Permanent Make-up i bryn - Ombre og pudderbryn - videregående

Vi tilbyr videregående kurs permanent Make-up i bryn - Ombre og pudderbryn. Bli trygg og komfortabel med nye teknikker og farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 24.09.2022 (+1) 2 dager24.09.2022 (+1) Ta kontakt kr

Permanent Make-up i bryn stråteknikk - videregående

Lær deg permanent Make-up i bryn/nåleteknikker Videregående kurs i hårpåtegning. Kurs i bruk av nanonåler som gir lekre stråbryn. Bli trygg og komfortabel med nye teknikker og farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 25.02.2023 2 dager25.02.2023 Ta kontakt kr

Permanent Make-up kurs etter eget ønske

Dette er kurset for deg som føler deg usikker på enkelte behandlinger og teknikker. Elevene får selv velge hvilke behandlinger/teknikker de ønsker å trene mest på. Populære kurser som raskt fylles opp. Vi skaffer modeller.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Permanent Make-up kurs i korrigeringsteknikker - Bryn - vdg.

Vi tilbyr videregåendekurs i korrigeringsteknikker/fargelære - Bryn. Solvår Hegge har bred erfaring med bruk av teknikker både for Permanent Makeup og for medisinsk tatovering. Bli trygg og komfortabel med nye teknikker og farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 05.11.2022 (+1) 1 dag05.11.2022 (+1) Ta kontakt kr

Permanent Make-up kurs i korrigeringsteknikker - Lepper - vdg.

Vi tilbyr videregåendekurs i korrigeringsteknikker/fargelære - Lepper. Solvår Hegge har bred erfaring med bruk av teknikker både for Permanent Makeup og for medisinsk tatovering. Bli trygg og komfortabel med nye teknikker og farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 06.11.2022 (+1) 1 dag06.11.2022 (+1) Ta kontakt kr

Makeup kurs

Vi tilbyr kurs i dag-, kvelds- og festmakeup på forespørsel. Med årene vil ansiktet ditt forandre seg og makeupen bør legges annerledes på en som er 20, 30,40 eller i 50 årene. Ønsker du å lære deg hvordan du skal sminke deg? Send oss gjerne en mail dersom du ønsker mer informasjon eller pris.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua

LIP BLUSH PMU KURS

Å få riktig opplæring med de beste standardene er viktig når det kommer til permanent make-up. Dette er ikke lette teknikker å lære, og etter kurs er det nødvendig med engasjement, tid og øvelse for å perfeksjonere den nye ferdigheten din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 10.10.2022 1 dager10.10.2022 15900 kr

POWDER BROWS PMU KURS

Å få riktig opplæring med de beste standardene er viktig når det kommer til permanent make-up. Dette er ikke lette teknikker do å lære, og etter kurs er det nødvendig med engasjement, tid og øvelse for å perfeksjonere den nye ferdigheten din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 09.10.2022 1 dager09.10.2022 15900 kr

Powder Brows/Pmu Powder Shading

Bli en Expert i Powder Brows som er mest populært behandling i Norge innen Pmu. Face & Brows Studio tilbyr Profesjonell opplæring innen Powder Brows /Powder Shading v/ Mastertrainer Natalie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dag 20.000 kr

Gel Negler Forlengelse teknikk av master nail designer

Vi tilbyr gel Negler Forlengelse teknikk av master nail designer. På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe som profesjonell negle designer. Da kurset er meget intensivt vil det kreve at du øver hjemme, samt leser mye av teorien på egenhånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 16.990 kr

Kurs for Vippe Bøy / Permanent / Løft og Vippe farge

Vi tilbyr Kurs for Vippe Bøy / Permanent / Løft og Vippe farge inkludert 2x startkit PRO. Dette er en semi-permanent metode for å gi vippene en C bøy, dette vil forbedre utseendet til dine klienters øyne og varer i gjennomsnitt 4-6 uker. Vi holder både gruppe undervisning og individuelle kurs .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 11.990 kr

Microblading / Microshading og Saline Removal Kurs

Vi tilbyr Microblading / Microshading og Saline Removal Kurs med læretid. Hos Dashing er ærlighet og yrkes stolthet vår mest kjære og kjente etterlevelse. Arbeidet vi nedlegger i kundens kropp skal være tuftet på ærlighet og med presisjon

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 32.000 kr

Kurs i dermedics skincare systeme - meso BB-glow - online

Vi tilbyr onlinekurs i dermedics skincare systeme - meso BB-glow. En komplett pakke med micro-needling og BB-glow. Effekten vil være best når disse to behandlingene kombineres. Dette er fordi du får jobbet dypere ned i huden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag fra 3.998 kr