Kurs i brynslaminering - brow lamination i Oslo

Brow Henna Elleebana

Vi tilbyr kurs i Brow Henna Elleebana. Neste generasjon i Professional Eyebrow Tinting. Elleebana’s innovative formel bidrar til å styrke håret, gjenopprette vekst og den naturlige formen på øyenbrynene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 dag 6.500 kr

Brow Lamination Elleebana

Browlift er i dag en av de ekstremt etterspurte og populære behandlinger som er enkel å utføre og gir god ekstra inntjening, ettersom hele prosedyren bare tar mellom 30 – 45 minutter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 5 timer 6.500 kr

Brow Master. Utdannelse 3

Har du en drøm om å bli øyebrynstylist? Ønsker du bevege deg inn i skjønnhetsbransjen og bli ettertraktet på markedet? Lash Bar er høyt faglært innen teknikk, kunnskap og teori. Så du vil få den aller beste opplæringen her.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 2 måneder 19.250 kr

Brow Stylist

Vi tilbyr kurs i Brow Stylist. Lær kunsten av å vokse, groome, farge, style og sminke øyebryn. Gi kunden din den ultimate looken med øyebryn spesielt designet for å passe til kundens ansikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 5 timer 6.500 kr

Elleebana Lash & Brow Lamination DUO - kveld

Tenk deg å utføre både Vippeløft og Brow Lamination med samme produkt? Med KUN to steg kan du utføre begge behandlinger og ikke minst spare tid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 5 timer 9.000 kr

Lash & Brow Master. Utdannelse 1

Ta alle signatur-kursene Lash Bar har innen 6 mnd og kall deg selv Lash & Brow Master. Har du ett sterk ønske om å ta steget inn i skjønnhets bransjen? Kanskje du leter etter en ny karriere eller ønsker å skifte retning?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 6 måneder 45.250 kr

Farging vipper og bryn kurs

Vi tilbyr kurs om farging av vipper og bryn. Her lærer du å farge vipper og bryn med Gloss Cosmetics profesjonelle farger. Du lærer å forme bryn og blande den perfekte fargen tilpasset kundens ønske. Med Gloss Cosmetics klarer du dette!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.990 kr

Basiskurs 1 - bryn

Vi tilbyr basiskurs 1 - bryn. Her lærer du grunnleggende opptegning, forming og utføring av PMU bryn. Du trener på latexmatter og / eller på modeller. Teoretisk og praktisk gjennomgang, samt enkel pigmentlære. Dette kurset er for alle som ønsker basiskurs 1 - bryn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 3 dager 15.000 kr

Master, Bryn / lepper / eyeliner

Vi tilbyr kurs i Master, Bryn / lepper / eyeliner. På kurset øver på latex og modeller. Kurs i denne kategorien vil variere. Kurset er for erfarne artister. Etter bestått kurs mottar du et diplom som gir deg retten til å bruke tittelen Biotek Permanent Makeup Artist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 7.000 kr

Browshape

Vi tilbyr kurs om Browshape. Hold deg oppdatert - meld deg på kurs i moderne brynsstyling, også kjent som browshape, holdt av brynsspesialistene fra Better Brows. Etter dette kurset har du lært deg å utføre vår absolutt mest populære behandling! Behandlingen tar 30 - 45 minutter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 3.999 kr

Browshape + brynslaminering

Vi tilbyr nybegynnerkurs om browshape + brynslaminering. Klarer du ikke helt å velge hvilket kurs du skal gå for? Da er denne pakken perfekt for deg! Her har vi slått sammen to av våre mest populære behandlinger til et kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 5.499 kr

Browshape + brynslaminering pamper

Vi tilbyr nybegynnerkurs om browshape + brynslaminering pamper. I dette kurset gjør vi ekstra stas på bare deg! Under hele kurset er det bare deg og kursholder. Det er perfekt for deg som ønsker ekstra oppfølging, da all fokus er på deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6.499 kr

Browshape pamper

Vi tilbyr nybegynnerkurs om browshape pamper. I dette kurset gjør vi ekstra stas på bare deg! Under hele kurset er det bare deg og kursholder. Det er perfekt for deg som ønsker ekstra oppfølging, da all fokus er på deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 4.999 kr

Brynslaminering

Vi tilbyr nybegynnerkurs om brynslaminering. I løpet av dette kurset, vil du lære deg å utføre brynslaminering til perfeksjon. Kurset går over 1 dag og er pakket fullt med alt du trenger å vite. Du vil kunne utføre behandlingen rett etter endt kurs, da det følger med diplom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 2.999 kr

Brynslaminering pamper

Vi tilbyr kurs om brynslaminering pamper for nybegynnere. I dette kurset gjør vi ekstra stas på bare deg! Under hele kurset er det bare deg og kursholder. Det er perfekt for deg som ønsker ekstra oppfølging, da all fokus er på deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 3.999 kr

Brynsspesialist - nybegynner

Vi tilbyr kurs som brynsspesialist. Ønsker du å kunne gi kunden din hele opplevelsen? Da passer dette kurset for deg. Kurset går over 2 dager hvor vi går grundig igjennom flere forskjellige teknikker. Vi går igjennom browshape, brynslaminering og styling av bryn. Her får man hele pakken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager 10.999 kr

Styling av bryn

Vi tilbyr nybegynnerkurs om styling av bryn. Kurset tar for seg analyse av ansikt og kunsten å finne den perfekte form på bryn til enhver kunde. Kurset går over 1 dag og i løpet av dagen skal du lære å style øyenbryn til perfeksjon! Du vil kunne utføre behandlingen rett etter endt kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 timer 1.999 kr

G.E.L Brow Lamination kurs + startkit - Norsk eller Engelsk

Vi tilbyr kurs i G.E.L. Keratin Brow Lamination, både på norsk og engelsk. Dette er en verdensledende behandling som løfter, former, farger, styrker og fremhever dine naturlige øyenbrynshår i ønsket design!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 4 timer Fra 5.990 kr

G.E.L. Vippeløft & Brow Lamination med startkit - privar/bedrift

Vi tilbyr kurs i G.E.L. Vippeløft & Brow Lamination med startkit både på Norsk og engelsk! Verdensledende behandling som løfter, former, farger, fremhever og STYRKER dine naturlige vipper og øyenbryn!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 6 timer Fra 9.490 kr

Vippeløft- og brynslamineringskurs

Vi tilbyr kurs i vippeløft- og brynslaminering. Vippeløft og brynslaminering er blitt en populær behandling som mange klienter etterspør. Dette kurset vil gi deg den innføringen du trenger og opplæring for å kunne tilby dette til dine kunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 9.500 kr

Brow Lift

Ta kurs i den populære behandlingen browlift! Denne behandlingen gir brynet et løft, samt fylde og form. Behandlingen avsluttes med en 3d boost samt keratin behandling som styrker hårets kvalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua fra 4.900 kr

Lash lift & Brow Lift Stylist kurs kombinert

Utdann deg til lash lift stylist & Brow lift stylist hos oss for å kunne tilby noen av de mest populære behandlingene i din behandlingsmeny. Vi har nå utvidet kurset til kombinert Lash lift & Brow lift stylist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 8.500 kr

Microblading og Manuell Powder Shading Grunnkurs (nybegynnere)

Bli en Microblading Ekspert! StartKit 8000,- verdi er inkludert! Før/etter bilder portefølje med 3 utførte behandlinger! Student øver på 3 levende modeller. Face & Brows Studio tilbyr Profesjonell opplæring innen Microblading v/ Mastertrainer Natalie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 27.000 kr

Powder Brows/Pmu Powder Shading

Bli en Expert i Powder Brows som er mest populært behandling i Norge innen Pmu. Face & Brows Studio tilbyr Profesjonell opplæring innen Powder Brows /Powder Shading v/ Mastertrainer Natalie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dag 20.000 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>