Better Brows er en helnorsk brynsserie utviklet av og for de profesjonelle og frittstående frisør-, beauty og hudsalonger i Norge! Med Better Brows får salongen alt du trenger av produkter innen bryn så du kan ha alt samlet på et sted. Vi jobber non stop med våre kunder for å utvikle de aller beste produktene vårt lokale marked etterstreber.

Vi vet ikke helt hvordan de gjør de i Sør-Europa eller Amerika- men vi er best på markedet hjemme i Norge! I et tett samarbeid med frittstående norske frisør-, hud og skjønnhetssalonger utvikler vi produkter av beste kvalitet til å hele tiden dekke etterspørsel i et marked som stadig er i utvikling.


 |  1 2   |  Neste side >>

Browshape

Vi tilbyr kurs om Browshape. Hold deg oppdatert - meld deg på kurs i moderne brynsstyling, også kjent som browshape, holdt av brynsspesialistene fra Better Brows. Etter dette kurset har du lært deg å utføre vår absolutt mest populære behandling! Behandlingen tar 30 - 45 minutter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 3.999 kr  

Browshape - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om Browshape for bedrifter. Hold deg oppdatert - meld deg på kurs i moderne brynsstyling, også kjent som browshape, holdt av brynsspesialistene fra Better Brows. Etter dette kurset har du lært deg å utføre vår absolutt mest populære behandling! Behandlingen tar 30 - 45 minutter.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Browshape + brynslaminering

Vi tilbyr nybegynnerkurs om browshape + brynslaminering. Klarer du ikke helt å velge hvilket kurs du skal gå for? Da er denne pakken perfekt for deg! Her har vi slått sammen to av våre mest populære behandlinger til et kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 5.499 kr  

Browshape + brynslaminering - bedriftsinternt

Vi tilbyr nybegynnerkurs om browshape + brynslaminering for bedrifter. Klarer du ikke helt å velge hvilket kurs du skal gå for? Da er denne pakken perfekt for deg! Her har vi slått sammen to av våre mest populære behandlinger til et kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Browshape + brynslaminering pamper

Vi tilbyr nybegynnerkurs om browshape + brynslaminering pamper. I dette kurset gjør vi ekstra stas på bare deg! Under hele kurset er det bare deg og kursholder. Det er perfekt for deg som ønsker ekstra oppfølging, da all fokus er på deg.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6.499 kr  

Browshape + brynslaminering pamper - bedriftsinternt

Vi tilbyr nybegynnerkurs om browshape + brynslaminering pamper for bedrifter. I dette kurset gjør vi ekstra stas på bare deg! Under hele kurset er det bare deg og kursholder. Det er perfekt for deg som ønsker ekstra oppfølging, da all fokus er på deg.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Browshape pamper

Vi tilbyr nybegynnerkurs om browshape pamper. I dette kurset gjør vi ekstra stas på bare deg! Under hele kurset er det bare deg og kursholder. Det er perfekt for deg som ønsker ekstra oppfølging, da all fokus er på deg.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 4.999 kr  

Browshape pamper - bedriftsinternt

Vi tilbyr nybegynnerkurs om browshape pamper for bedrifter. I dette kurset gjør vi ekstra stas på bare deg! Under hele kurset er det bare deg og kursholder. Det er perfekt for deg som ønsker ekstra oppfølging, da all fokus er på deg.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  
 |  1 2   |  Neste side >>