Overflateredningskurs – stille vann



Kursarrangør: Rope Rescue Norway AS
Sted: Ta kontakt for informasjon
          Troms, Målselv
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: K 09:00 - 17:00
Varighet: 1 dag
Pris: 1.900

Vi tilbyr Overflateredningskurs – stille vann. Du lærer blant annet HMS, bruk av utstyr, redningsteknikker, søketeknikker, redningsflåter/brett. Vi kjører også forskjellige caser og øvelser. Ta kontakt for lukket kurs. Er det ikke satt opp åpne kurs og dere er 8 personer er det bare å ta kontakt

Om kurset:
Du lærer og får testet forskjellige redningsflåter/brett. Vi kjører også forskjellige caser og øvelser for å terpe på det du har lært.

Målgruppe:
Dette kurset er både for deg som ikke har noe kjennskap til overflateredning og for deg som har øvd noe på overflateredning før. Passer bra for alle redningsorganisasjoner/etater, både profesjonelle og frivillige.

Forkunnskap:
Ingen

Ta med:
Personlig utstyr som hjelm, vest, ABC utstyr (maske, snorkel og svømmeføtter) og våt/tørrdrakt.

Mat og drikke:
Ta med lunsj, annet energigivende og godt med drikke. Man bruker mye energi i vann.

Overflateredningskurs – stille vann inkluderer:
Diplom, lån av nødvendig teknisk utstyr og drikke til lunsj som kaffe, te og brus.

Bindende påmelding:
Betalt faktura er nødvendig for å delta på kurset. For å beholde plassen må tilsendt faktura betales innen 1 uke etter mottak. Ved avbestilling av kurs, 3 uker til 1 uke før kursstart, belastes halve kursavgiften. Av mindre enn 1 uke før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Ved avbestilling med legeerklæring, refunderes kursavgiften med fradrag av kr. 350,- i adm. gebyr.