Oppfølging av personell i førstelinje i en pandemi - webinar



Kursarrangør: Fagakademiet AOF
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer

Vi tilbyr webinar om oppfølging av personell i førstelinje i en pandemi. Tretimers webinar med toveis lyd-/ bildekommunikasjon for god kontakt mellom foreleser og deltakere. Deltakerne vil få en lavterskel verktøykasse for bruk i en krevende og spesiell situasjon.

Innhold:
• Hvordan håndtere mestrings-usikkerhet
• Hvordan håndtere høyt arbeidspress
• Hvordan håndtere slitasje ved triage / sortering
• Hvordan gjennomføre grensesetting for seg selv og andre

Aggresjon, apati, opplevd urettferdighet, skjevt fokus mm er symptomer som må håndteres i akutt, kort og lang fase. Hvordan kan man gjøre det? Foreleser vil ta utgangspunkt i erfaringer og forskning på tilsvarende hendelser, og det vil bli fokus på normaltilstand før, under og etter re-etablert normaltilstand.

Foreleser: Håvard Nordbø

Håvard Nordbø har tidligere arbeidet i politiet og har mer enn 20 års erfaring fra ordenstjeneste, forebyggende arbeid og etterforskning. Nordbø har bakgrunn som tillitsvalgt, leder og hovedverneombud. Han har utdanning innenfor risiko og krisehåndtering, kommunikasjon og forebygging. Håvard Nordbø er en hyppig brukt foredragsholder opp mot stat, fylke, kommune, fagforeninger og foretak både i Norge og utlandet. Han bruker mye humor og får toppkarakterer fra våre mange fornøyde bestillere og kursdeltakere!

Målgruppe for kurset:
Førstelinjeledere med personalansvar / personaloppgaver, ledere og ansatte innen HR og HMS, verneombud, tillitsvalgte.