Nettkurs TysklandKursarrangør: Ny Agenda
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Event / Arrangement
Nettkurs og nettstudie
Varighet: 1 år
Pris: 1500

Dette nettkurset er for deg som er samfunninteressert og ønsker å tilegne deg grunnleggende kunnskap om tysk samfunn, kultur og politikk som du kan bruke i dine private eller yrkesmessige møter med Tyskland.

Dette får du på kurset:

II Nettkurset Tyskland-seminaret med åtte moduler som gir deg grunnleggende kunnskaper på en rekke områder innen tysk samfunn, kultur, historie og politikk.

Du vil fra kursstart få tilsendt en kursmodul i uken med små arbeidsoppgaver fra uke til uke. En modul består av flere leksjoner rundt et tema. Likevel kan du ta kurset i ditt eget tempo da du har tilgang til kursportalen et helt år etter oppstart.

Ved endt kurs har du tilegnet deg verdifull kunnskap du kan bruke i dine personlige eller yrkesmessige møter med Tyskland og tyskere. Du får også et kursbevis som sier hvilket stoff vi har vært gjennom og hvilke kunnskaper du har opparbeidet deg.

Kursleder er statsviter dr. phil., utdannet i Tyskland og har også en tysk magistergrad i blant annet historie. Av deg kreves det ingen forkunnskaper, kun at du er interessert i politikk og samfunn, er nysgjerrig på Tyskland og motivert for å lære.

Her finner du en nærmere beskrivelse av kurset:
https://nyagendanettkurs.simplero.com/purchase/82708-Tyskland-seminaret

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker dypere kunnskap om Tyskland.