Mat Bevart - Nettkurs



Kursarrangør: Vibeke De Lafuente
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv vil
Varighet: 20 time
Pris: 3456

Mat Bevart er nettkurset for deg som vil lære konservering på en trygg, forståelig og hverdagsvennlig måte. Her får du steg-for-steg-forklaringer på hermetisering, trykkhermetisering, fermentering, tørking, salting og andre metoder som gjør at maten holder seg i årevis!

Tenk deg å åpne døra til spiskammerset ditt og se rad på rad med kjøttgryter, supper, grønnsaker og sesongens godsaker – klare til å varme på travle dager.
Du vet at alt er trygt, næringsrikt og laget av rene råvarer du stoler på.
Og du vet at du kan klare deg fint, selv om fryseren ryker, strømmen går eller butikken er stengt.

I nettkurset Mat Bevart lærer du å lage din egen sunne ferdigmat, bygge et spiskammers som varer, og sikre familien trygghet både i gode og utfordrende tider – uten at du trenger å være noen gourmetkokk eller ha ditt eget småbruk.

Er du lei av å kaste mat som er blitt dårlig?
Synes du det er kjipt å betale for ferdigmat full av tilsetningsstoffer?
Eller drømmer du om å ta vare på sesongens råvarer – og servere ekte mat hele året?
Da er du på rett sted.

Dette får du:
• Grunnleggende teori om hvorfor og hvordan man konserverer på de ulike måtene med fokus på mattrygghet
• Kurset består av 6 moduler med over 20 timer videoleksjoner med Vibeke
• Ukentlige livesendinger (i perioder av året) – så du får hjelp og kan stille spørsmål underveis
• Kurshefte på 48 sider, med teori, oppskrifter, sjekklister, tabeller og guider
• Livslang tilgang til alt innholdet og framtidige oppdateringer

Kurset passer for deg som er helt fersk (pun intended) og for deg som kan litt fra før.

Påmelding og mer informasjon på
http://www.vibekedelafuente.no/matbevart