Leder- og medarbeiderutvikling - bedriftsinternt



Kursarrangør: Escala
Sted: Vi kommer til din bedrift i Sør-Trøndelag
          Sør-Trøndelag
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Det stilles en rekke krav til leders og medarbeideres innsikt om egen adferd, forståelse for andre mennesker og kunnskap om hvordan egen adferd virker inn på andre i møte med både det interne og eksterne miljø.

Gjennom våre lederutviklingsprogrammer vil du lære:
• Kommunikasjon og samarbeid: Forbedre dine kommunikasjonsferdigheter, bygge sterke team og oppnå resultater gjennom effektivt samarbeid.
• Endringsledelse: Utvikle evnen til å navigere og tilpasse deg i et skiftende forretningsmiljø
• Coaching: Utforske kommunikasjonsstiler for å utvikle og støtte dine medarbeidere, slik at de tar ut sitt fulle potensiale og trives i sine roller.
• Ledelsesstil og selvrefleksjon: Øke din bevissthet om din egen lederstil, lederadferd, styrker og utviklingsområder, og forstå hvordan du kan tilpasse deg ulike situasjoner og mennesker.

Vårt lederutviklingsprogram er tilgjengelig for ledere i privat og offentlig sektor, enten du ny som leder som ønsker å utvikle grunnleggende ferdigheter eller en erfaren leder som søker å ta ditt lederskap til neste nivå.

Invester i din egen utvikling som leder, og se hvordan det kan skape positive endringer i deg selv, ditt team og din organisasjon. Ta kontakt med oss i dag for å utforske mulighetene for lederutvikling og starte din reise mot å bli en eksepsjonell leder.

Vi setter også opp dagskurs for ledere med jevne mellomrom, og vi har svært gode referanser fra disse kursene.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter