Kurs i telefonsalg - bedriftsinternt



Kursarrangør: Bedre Resultater AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i telefonsalg for bedrifter. Gjennom å ha mye fokus på motivasjon og teknikk skaper vi Bedre Resultater i bedriften raskt. Telefonsalg skiller seg ut fra vanlig salg med større krav til antall kundekontakter.

Innhold:
Selgere må ofte være enda bedre på å kunne formulere seg riktig, mer bevisste på bruk av ord og metaforer, flinkere til å beholde kontrollen i samtalen, takle flere typer innvendinger og ikke minst avslag. Men det å kunne teknikk uten å ha motivasjon(vilje til å bruke den) skaper sjelden resultater. Derfor bruker vi alltid tid på å skape motivasjon først før vi starter med salgstrening og teknikk.

Vi satser på å gjøre dette så enkelt og jordnært som mulig, slik at man kan kjenne seg igjen i de daglige situasjoner man møter i salg. Og kurset vil tilpasses bedriften slik at man tar vare på de verdier og målsetninger som finnes i bedriften. Motivasjon blir gått grundig igjennom, både hvorfor du går på jobb hver dag, men også på hvordan sette seg mål, hva bruker vi tiden på og ikke minst, hva stopper deg i å lykkes!

I salgs delen er det gode innledninger, ha kontroll i samtalen, vise interesse, produktfordeler, kundefordeler, salgsteknikker på hvordan møte innvendinger, hvordan avslutte / close salget, mer salg m.m. som blir gått igjennom. Trenger dere økt motivasjon, ønsker å kjenne fremgang eller inspirasjon for å foreta endringer som gir resultater? Kurset gir deg mulighet til å stoppe opp, tenke og få i gang en prosess og fokus som gir resultater.

Mange kunder velger også å videreføre treningen med individuell coaching av selgerne. Dette kan avtales individuelt pr. selger i bedriften, evt. for alle, hvis ønskelig.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter - Alle som ønsker å bedre sin motivasjon og salgsresultater. Ansatte og bedriftsledere, nyetablerte eller erfarne.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltager:
Vi har nesten tredoblet salgs resultatene i vår avdeling, og det på i underkant av en måned etter at vi hadde en heldagssamling med Thor Ole. Vår avdeling ønsket råd og veiledning i forhold til motivasjon og salg, og det fikk vi. Thor Ole satte seg godt inn i vår situasjon og gav oss konkrete tips til hvordan vi med enkle endringer kunne øke salgstallene våres. Vi er veldig godt fornøye med det vi sitter igjen med etter denne hjelpen vi fikk.
- Lene Gravdal, Dalane Energisalg AS

Leide inn Bedre Resultater som salgstrener, og gjentok det flere ganger. Han har bra systemer og er i stand til å holde fokus på de tingene man faktisk kan gjøre noe med! Hans tilnærming til salg er interessant og enkel å forstå, og nyttig for alle typer handel.
- Arve Warholm, Performia Norge AS

Vis flere tilsvarende kurs: