Grunnopplæring i industrivern - bedriftsinternt



Kursarrangør: If Sikkerhetssenter
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr grunnopplæring i industrivern for bedrifter. Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha tilegnet seg kunnskaper og ferdigheter slik at de aktivt kan delta i forebyggende arbeid på egen bedrift, og ivareta nødvendige beredskapsoppgaver ved brann, ulykke og akutt sykdom.

Kursbeskrivelse:
Det viktigste elementet for å redusere skader, både i industrien og i samfunnet generelt, er å forhindre brann og andre uønskede hendelser. Hvis slike hendelser likevel inntreffer er beredskapen avgjørende for om konsekvensene blir ubetydelige eller katastrofale. Kurset gir deltakere grunnleggende teoretiske og praktiske ferdigheter innen brann og førstehjelp. Praktisk trening er en viktig del av innholdet.

Agenda:
• Industrivernets plass i bedriften
• Forebyggende arbeid
• Grunnleggende brann- og førstehjelp
• Praktiske øvelser

Målgruppe for kurset:
Industrivernet i bedriften

Bedriftens utfordring:
Kurset bygger på forskrift om egenbeskyttelse/industrivern fra 1. januar 2012. Forskriften er revidert 1. januar 2020. Forskriften åpner for en større grad av tilpasning, men krever også at bedriften tar et større ansvar enn tidligere for å avklare egen risiko og tilpasning av beredskapsnivået. I halvparten av inspeksjonene som er foretatt av Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO) viser det seg at virksomheten ikke har gjennomført opplæring og øvelser etter kravene.

Vis flere tilsvarende kurs: