If Sikkerhetssenter

If Sikkerhetssenter er et skadeforebyggende kurs- og kompetansesenter eiet av If. Vi tilbyr skadeforebyggende kurs innen fagområdene brann og førstehjelp. Alle våre kurs gjennomføres med kombinasjonen av teori og praktiske øvelser.

Brannauditoriet tilknyttet brannscenen er veldig godt egnet for kursenes teoridel og praktiske demonstrasjoner. Den praktiske delen gjennomføres med realistiske øvelser i trygge omgivelser. Selvsagt benytter vi kun profesjonelle instruktører med stor kompetanse og lang erfaring fra ulike brannvesen og ambulansetjeneste i Oslo, Follo og Østfold.

Vi arrangerer åpne kurs hvor deltakerne kommer sammen med deltakere fra flere ulike bedrifter. Men de fleste kursene skreddersys for den enkelte virksomhet, eller for en spesiell bransje. Skreddersydde kurs gjør både teori og praktiske øvelser enda mer gjenkjennende ved å vekte kursinnholdet mot det som er gjeldende for den enkelte virksomhet eller bransje.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Arbeid i høyden - fallsikringskurs

Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden - fallsikringskurs. Myndighetene stiller krav om at de som skal utføre arbeid i høyden skal ha gjennomført opplæring. Kurset bygger på forskrift om organisering, medvirkning og ledelse, samt forskrift om utøvelse av arbeid.

Sted Dato Varighet Pris
Hobøl Hobøl 4 timer 1.500 kr  

Brannkonstabel for en dag - grupper og bedrifter

Vi tilbyr kurs i brannkonstabel for en dag for grupper og bedrifter. Målsettingen er å sikre god kunnskap innen brannforebygging og slokking. Brann på arbeidsplassen og brann i hjemmet er alvorlig, og kan være dramatisk.

Sted Dato Varighet Pris
Hobøl Hobøl 1 dag 3.700 kr  

Brannsikkerhet med slokkeøvelse på eget område - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i brannsikkerhet med slokkeøvelse på bedriftens eget område. Målsettingen er at etter endt kurs, skal deltakerne ha kunnskap om brannsikkerhet og de vanligste brannårsakene, og bedre forutsetninger for å slokke en brann i startfasen ved bruk av slanger og ulike håndslokkere.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Brannteknisk kurs for byggdriftere

Vi tilbyr brannteknisk kurs for byggdriftere. Både byggeiere og brukere har ansvar og oppgaver som skal ivareta brannsikkerheten i bygg jfr. krav fra myndighetene i form av lover og forskrifter, samt forsikringsselskapenes sikkerhetsforskrifter i forsikringsvilkårene.

Sted Dato Varighet Pris
Hobøl Hobøl 10.06.2021 (+1) 1 dag10.06.2021 (+1) 3.700 kr  

Brannvernkurs - Ansvarlig for brannsikkerheten

Vi tilbyr brannvernlederkurs for ansvarlig for brannsikkerhet i bedriften. Våre instruktører har lang erfaring og bakgrunn bl.a. fra brannvesen. De loser deltakerne trygt igjennom to nyttige og spennende kursdager.

Sted Dato Varighet Pris
Hobøl Hobøl 07.06.2021 (+2) 2 dager07.06.2021 (+2) 5.100 kr  

Brannvernkurs - Ansvarlig for brannsikkerheten, bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt brannvernlederkurs for ansvarlig for brannsikkerhet i bedriften. Våre instruktører har lang erfaring og bakgrunn bl.a. fra brannvesen. De loser deltakerne trygt igjennom to nyttige og spennende kursdager.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr  

Brannvernlederen i praksis

Vi tilbyr kurs om brannvernlederen i praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Hobøl Hobøl 07.06.2021 2 dager07.06.2021 4.600 kr  

Forebyggende brannvernkurs med slokkeøvelse - bedriftsinternt

Vi tilbyr forebyggende brannvernkurs med slokkeøvelse for bedrifter. Slokkekurs med fokus på elektriske brannårsaker og riktig bruk av håndslokkere. Etter brannvernkurset skal deltakerne ha grunnleggende kunnskap om elektriske brannårsaker og riktig bruk av håndslokkere.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>