Indisk matkursKursarrangør: Matkurs.no
Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Stockholmgata 8, 0566 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Mandagskurs, kl 18:00 - 22:30 eller
Lørdagskurs, kl 12:00 - 16:30
Varighet: 4 timer
Pris: 1.495
Neste kurs: 06.12.2022 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr indisk matkurs. På kurset får deltagerne skjerpet matkompetansen med et utvalg klassiske indiske retter. Kursdeltagerne vil jobbe med krydder, urter og belgfrukter. Det jobbes med fugl, fisk, lam og yoghurt.

Innhold:
Det er fokus på balanse i smakene, hvordan man demper det sterke med det milde og ivaretar råvarenes opprinnelige smak, selv om svetten pipler i pannen. På menyen står et utvalg retter, dipper og leskende drikker. Det lages raita, chutney, dahl, pakora, tandoori, pasanda, vindaloo, chapati og selvfølgelig både salt og søt lassi. Liker du godt krydret mat, liker du dette kurset! Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. Vi har alle rettigheter. Hverdagskurs starter kl 18. Lørdagskurs starter kl 12.

Meld deg på Indisk matkurs kr. 1495,-
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost. Denne oppføringen er på en ekstern portal. Vi tar forbehold om endringer av kursdatoer og priser som vil være oppdatert på vårt eget nettsted www.matkurs.no

Målgruppe for kurset
Kurset passer for alle som liker at det lukter litt karri i oppgangen

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper