Halvdagskurs i motivasjon og engasjement for ansatteKursarrangør: Re Boot AS
Sted: Oslo
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Varighet: 4 time
Pris: Be om pris

Motiverte og engasjerte ansatte er kjernen i enhver vellykket organisasjon. Vårt kurs i motivasjon og engasjement hjelper de ansatte med å finne sin indre motivasjon og øke deres engasjement på arbeidsplassen.

Leter du etter måter å øke din motivasjon og engasjement på jobben?

Å investere i kurs i motivasjon og engasjement er en investering i bedriften. Ved å skape en motiverende og engasjerende arbeidsplass kan du oppnå forbedret produktivitet og lojalitet, noe som vil ha en positiv effekt på bedriften på lang sikt.

Motivasjon og engasjement er nøkkelen til en vellykket og produktiv arbeidsstyrke. Ved å forstå hva som motiverer dine ansatte og hvordan du kan engasjere dem, kan du skape en arbeidsplass der alle trives bedre og yter sitt beste.

Bli med på vårt engasjerende halvdagskurs og lær prinsipper og teknikker som vil hjelpe deg å holde deg motivert og engasjert.

Kursbeskrivelse:
Dette halvdagskurset gir en rask, men effektiv introduksjon til motivasjon og engasjement. Vi vil dekke grunnleggende konsepter og teknikker, og hjelpe deg med å identifisere dine motivasjonskilder og utvikle strategier for å øke ditt engasjement på jobben.


Hva du lærer:
• Forståelse av motivasjon og engasjement
• Teorier om motivasjon og hvordan anvende dem
• Teknikker for å forbedre motivasjon og engasjement på arbeidsplassen


Fordeler:
• Økt forståelse av motivasjon og engasjement
• Verktøy og teknikker for å forbedre motivasjon og engasjement
• Forbedret produktivitet og tilfredshet på jobben

Pris:
Har du egne ønsker så kan vi skreddersy kurset til din arbeidsplass. Ta kontakt på olechristian(a)re-boot.life eller mobil 91921397