Førstehjelpskurs for bygg og anleggKursarrangør: Kurs og Sikkerhet AS
Sted: Gardermoen
          Akershus, Ullensaker
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 7 timer
Pris: fra 2.450

Vårt kurs gir deg kompetanse i førstehjelp for Bygg- og anleggsbransjen, og dette er et utvidet førstehjelpskurs, der du i tillegg til generell førstehjelp får opplæring i viktige tema som er aktuelle når man arbeider eller oppholder seg i et bygg- og anleggs miljø.

Innhold:
Kurset tar for seg hvordan din innsats i en akutt situasjon kan være livsviktig i påvente av at lege eller ambulansepersonell kommer til stedet. Alle som arbeider på et anleggsområde, og med farlig utstyr og maskiner, bør ha en utvidet kunnskap om førstehjelp rettet mot skader som kan oppstå i et slikt miljø.

Førstehjelp for Bygg- og anleggsbransjen er et utvidet førstehjelpskurs, der man i tillegg til generell førstehjelp får opplæring i viktige tema som er aktuelle når man arbeider eller oppholder seg i et bygg- og anleggs miljø. Din innsats i en akutt situasjon kan være livsviktig i påvente av at lege eller ambulansepersonell kommer til stedet.

Kursinnhold:
• Generell førstehjelp
• Hjerte- kar og slag
• Praktisk HLR (hjerte- og lungeredning)
• Praktisk bruk av hjertestarter
• Klemskader
• Skader ved fall
• Brannskader
• Skader som følge av etsende væske

Krav til opplæring:
Enkelte organisasjoner, bransjer og arbeidsplasser som involverer bygg- og anleggsvirksomhet krever at de ansatte skal ha utvidet kunnskap om førstehjelp, og at opplæringen fornyes med jevne mellomrom.

Hvor lenge er kursbeviset gyldig:
Kursbeviset for førstehjelp rettet mot Bygg- og anleggsbransjen varer pr. definisjon evig. Det kan dog være at en arbeidsgiver stiller krav til at opplæringen fornyes med jevne mellomrom. Dersom det er lang tid siden man sist har praktisert førstehjelp bør man vurdere å gjennomføre opplæringen på nytt.

Kurs på forespørsel:
Det er ikke alltid at de oppsatte kursdatoene passer for alle. Vi er veldig fleksible og stiller gjerne opp dersom noen trenger et kurs på kort varsel. Ta kontakt med oss så finner vi en løsning.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker førstehjelpskurs for bygg og anlegg. Det er ingen lovfestet nedre aldersgrense, men på våre kurs er det et krav at må man være fylt 16 år for å delta.

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper