Effektiv målsetting - nettkursKursarrangør: Nettbasertekurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 måneder
Pris: 790

Vi tilbyr nettkurs i effektiv målsetting. Gode mål gir motivasjon og øker sannsynligheten for å lykkes med det som er viktig for deg. Mye er gjort når du begynner å fokusere på de tingene du faktisk vil ha, istedet for det du ikke vil ha.

Innhold:
• Overbevisningene som kan hindre deg å nå dine mål
• Hvordan kan du sikre for å nå dine mål og drømmer
• Smarte mål

Et mål er en klar og tydelig definisjon om en fremtidig situasjon eller tilstand med nøyaktig strategi, handlingsplan, tidspunkt, motivasjon og innbefatter det store hvorfor ønsker jeg å oppnå dette. I «Effektiv målsetting» hjelper Raili Siiri deg med å få disse tankene og ideene ned på papir. Alt for at du øker sannsynligheten for å lykkes.

Hvis du ikke vet hvor du skal, har det ingen betydning hvilken vei du velger. En studie fra Yale University viste at kun 3% av studentene hadde klare mål som de hadde skrevet ned. 10 år senere sammenlignet de inntektene til de 3% med resten av deres avgangsklasser. Da fant de ut at de 3% hadde tjent mer en de resterende 97% til sammen! Dette viser hvor viktig det er å sette seg gode mål og skrive dem ned!

Målene du setter deg trenger ikke være revolusjonerende eller «hårete». Målet kan godt være bedre balanse mellom jobb og fritid, eller å lese en bok i måneden. Skal du derimot oppnå noe stort, er du nødt til legge listen høyt og målene veldig hårete. Et godt mål «skremmer» deg litt. For «realistiske» mål kan begrense deg.

Raili mener hovedkilden til motivasjon er å sette og leve i tråd med inspirerende mål og verdier. Gjør målsettingen til en vane. Den store forskjellen mellom folk som lykkes og de som ikke lykkes, er at de som lykkes lager vaner av de gjøremål som de som ikke lykkes ikke gidder å gjøre. Riktig målsetting gir riktige vaner og er grunnlaget til all suksess!

Effektiv målsetting varer ca 50 minutter og er delt inn i 3 videoleksjoner. Du vil få mulighet til å kommunisere med kursholder i et lukket forum eller direkte på mail. Helt til slutt vil du få et kursbevis/diplom som du kan printe ut eller lagre på din datamaskin.


Kursleder: Raili Siiri
Raili Siiri har over 20 års erfaring fra internasjonalt salg og ledelse over store deler av Europa. Hun jobber i dag i Today.no. Hun er født i Finland og er utdannet Nlp- Master og Executive Coach og sertifisert Goal Mapping instruktør. Hun er energisk og engasjert, og hun legger hele sitt hjerte i jobben for å hjelpe deg og gjøre en forskjell.


Målgruppe for kurset:
For deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan sette realistiske og målbare mål.


Eksamen/sertifisering:
Kursbevis