Datakortet modul 1 - 7, Office 2013 (Norsk) - nettkursKursarrangør: AOF Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 120 timer
Pris: 5.495

Vi tilbyr datakortet modul 1 - 7, Office 2013 som nettkurs. Målsettingen med kurset er at deltakeren skal kvalifiseres for syv moduler som inngår i datakortet og etter avsluttet kurs skal du kunne jobbe både smartere og mer effektivt.

Informasjon:
Stadig flere bedrifter har behov for folk med kunnskaper om data og databehandling. Kan du dokumentere at du har slik kunnskap? Datakortet oppnår man ved å gjennomføre og bestå 7 sertifiserende tester og derigjennom blir man sertifisert som bruker på de vanligste kontorapplikasjonene. Dersom du ikke planlegger å ta Datakortet så vil du gjennom dette kurset få skrevet ut kompetansebevis etter å ha gjennomført og bestått testene som er inkludert i kurset.

Kurset Datakortet Modul 1-7 - Office 2013 tar for seg:
• Grunnleggende IT-forståelse
• Windows 10
• Word 2013
• Excel 2013
• Access 2010
• PowerPoint 2013
• Outlook 2013

Gjennomføring:
Gjennomføres på Internett, interaktivt. Kurset inneholder tekst, bilder, videofremvisninger, små tester og en mengde oppgaver. Enkelt og fleksibelt. Kursdeltageren har on-line tilgang i 12 måneder fra man starter å ta kurset. Dette gjør at man har tilstrekkelig tid til å tilegne seg nødvendige kunnskaper.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker datakortet modul 1 - 7, Office 2013

Finansiering:
LO organiserte kan søke stipend. Er du organisert i en annen fagforening eller har spørmål, kontakt oss for nærmere informasjon om dine muligheter for stipend. Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon. Vi hjelper gjerne med søknaden.