Datakort modul 6 og 7 - Powerpoint og OutlookKursarrangør: Office Pakken
Sted: Akershus, Ski
Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: Ta kontakt

Stadig flere bedrifter har behov for folk med kunnskaper om data og databehandling. Kan du dokumentere at du har slik kunnskap? Datakortet oppnår man ved å gjennomføre tester og derigjennom blir man kvalifisert som bruker på de vanligste kontorapplikasjonene.

Datakortet er et internasjonalt kompetansebevis som gir deg dokumentert datakompetanse. I utlandet kalles datakortet for "European Computer Driving Licencse" eller ECDL.

Datakortet er delt inn i 7 moduler, og i løpet av datakortstudiet vil du tilegne deg kunnskaper og kan teste deg selv for å se om du har kunnskaper nok til å ta de sertifiserende testene for hver modul.

Mål med kurset:
Deltakeren skal kvalifiseres for de sertifiserende testene innen de 2 Datakortmodulene og etter avsluttet kurs kunne jobbe smartere og mer effektivt.

Kurset Datakortet Modul 6-7 tar for seg:

• PowerPoint
• Outlook

(VI kan tilrettelegge de forskjellige modulene etter deltakerens ønske også.)

Gjennomføres på Internett, interaktivt. Kurset inneholder tekst, bilder, videofremvisninger, små tester og en mengde oppgaver. Enkelt og fleksibelt.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker datakortet.

Dersom du er medlem i en fagforening, kan du ha rett på å søke utdanningsstipend til datakurs. Ta kontakt for mer informasjon om dette!

Kursmateriell

Deltagerne må ha med egen datamaskin

Eksamen / sertifisering

Deltagerne får kursbevis etter endt kurs

Sertifiserende tester:
Etter avsluttet selvstudium vil man kunne avlegge sertifiserende tester on-line hos et godkjent testsenter.