Brudevals - privatundervisningKursarrangør: Ewa Trela Dans
Sted: Vi kommer til dere i Akershus
          Akershus
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 time
Pris: 1.250

Lære brudevals med Ewa fra Skal vi Danse. Imponer gjester og familie - sammen lager vi en uforglemmelig brudevals / bryllupsdans. Jeg vet hvor spesiell og viktig deres første dans som ektepar er. Jeg har vært danselærer i over 25 år og har lang erfaring med private kurs og klasser i bryllupsdans.

Å ta dans klasser i forberedelse til din bryllup vokser i popularitet, og det med veldig god grunn. Når du går på dansegulvet, sitter alle dine nære og kjære og ser på, og du ønsker å imponere eller overraske dem. Deres første dans som gifte vil også være et viktig element i bryllupsvideoen din, og fire minutters sving fra side til side kan være litt kjedelig.

Sammen lager vi en brudevals som er basert på deres ønsker og behov. Jeg hjelper dere med å velge riktig sang og stemning. Ved å øve sammen før bryllupet, vil dere bygge selvtillit og være klare for den store dagen, i tillegg til å imponere deres gjester og familie.

Jeg kan også hjelpe dere med å lære grunnleggende sosialdans til bryllupet, koreografere en gruppedans for utdrikningslag, eller en hjertevarmende dans med foreldrene deres!

Jeg anbefaler et minimum av 2 timer for å lære en enkel bryllupsdans. Om dere ønsker egen koreografi med særpreg til bryllupet anbefaler jeg ca. 4 - 8 timer, litt avhengig av tidligere danseerfaring og ambisjonsnivå.

Det blir samme pris om det er brudevals, far og datter dans osv. Om dere er flere som skal ha bryllup på omtrent samme tid kan jeg gjerne undervise bryllupsdans til flere par samtidig - spør om priser. Egne priser for pakker over 4 timer - ta kontakt for tilbud. Ta gjerne med skoene dere skal ha på bryllupet slik at dere er vant til å danse med de på. Om dere har en stor gulvflate (for eksempel stuen) der møbler kan ryddes til siden kan vi fint kjøre klassene hjemme hos dere. Eller dere kommer til min dansestudio på Vulkan, Oslo. Kjøring utenfor Oslo og omegn: kr 600 pr time.

Instruktør: Ewa Trela - proffdanser i Skal vi Danse

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker dansekurs i brudevals som privatundervisning

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker
Fantastic experience with Ewa ! :)

Ewa is a great teacher, very patient and adapts to all levels, I highly recommend her classes (group as well as individual)!

Ewa is super quick to respond and will facilitate for anything - always with a smile! :) Additionally, the room is perfect and location is also great :) loved our time with you learning our wedding dance - thank you Ewa! Sophie.

Vis flere tilsvarende kurs: