BåtførerprøvenKursarrangør: Sommer Som Vinter
Sted: Akershus, Asker
Akershus
Kursadresse: Åsliveien 20 b, 1392 Vettre (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 helg
Pris: fra 1.050

Vi arrangerer kurs i båtførerprøven. Fra 1 mai 2010 ble båtførerprøven påbudt for alle som er født i 1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt over 8 meter eller med mer en 25 hk.

Båtførerprøven blir lagt opp slik at ungdom lettere kan forstå hvilke farer som er forbundet med båtkjøring, og ikke minst alle gledene det er med å ferdes sikkert på fjorden. Vi legger vekt på riktige holdninger og ansvar båtføreren har ovenfor andre som også er ute i båt eller som kunn er passasjer ombord.

Som lærebok brukes ”På rett kurs” fram til ca mars. En av våre instruktører forfatter nå en ny bok som vil være ferdig til ca 25 mars.

Det er moro i båt når du vet hva du driver med, omgivelsene stoler på deg og du får større frihet. Med frihet følger ansvar, og ved å ta Båtførerprøven hos sommer som vinter, lærer du å ferdes sikkert og hensynsfullt i fritidsbåt. Dessuten gir de fleste forsikringsselskaper lavere forsikringspremie når man har Båtførerbevis.

Merk: Kurset holdes med minimum 12 deltakere. Ev. avlysning ved for få deltakere skal skje 4 dager før kursstart. Maks 30 deltakere.

Kursmateriell

Litteratur: 400,-

Eksamen / sertifisering

Kurset avsluttes med skriftlig eksamen/eksamen på nett.