5 stjerner – 1 vurderinger

Den store norske Båtførerprøven - Nettkurs godkjent av VeritasSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når det passer deg
Pris: 990

Båtførerprøven gir deg kunnskap om sjøens trafikkregler, om navigering og om grunnleggende sjømannskap – kunnskap som alle som ferdes på sjøen bør ha. Livredd.no er en online båtførerkurs som tar i bruk alle nettets muligheter.

Med mange levende animasjoner, illustrasjoner, fotografier og linker til flere nyttige sider om båt og båtliv. Du vil få veiledning på brukerforumet og kurset er beregnet for selvstudium. Gjennomfører du dette kurset vil du ha kunnskaper som er gode nok til å bestå eksamen – og du kan gjennomføre kurset overalt du har internettilgang

Kurset dekker teoridelen til Båtførerprøven, pluss en god del nyttige opplysninger og tips, som du vil ha god brukt for når du er ute i båt. Pensum er delt opp i kapitler og etter hvert kapitel er det en omfattende test. Slik er du sikret at du har forstått og behersker pensum før du går videre. Selvstudier gjør at du bestemmer selv når du vil studere, og de omfattende testene sikrer at du har tilegnet deg stoffet.

Kursmateriell:
Lærebok

Vi har utgitt en lærebok som bygger på nettkurset, det har blitt en flott bok som du kan ha med i båten. Kjøper du boka sammen med nettkurset så får du en rabatt på kr. 100,- og betaler kun kr.198,-. Ordinær pris kr. 298,-

Eksamen/sertifisering:
Eksamen må avlegges i et godkjent eksamenslokale med eksamensvakt til stede.

For å avlegge Båtførerprøven må alle kandidater ta med legitimasjon, passbilde parallellforskyver/linjal, penn + papir og kalkulator på eksamensdagen.
Eksamen består av 50 spørsmål, for å bestå må du svare riktig på 80 % av spørsmålene.
Du får 1 time til å besvare spørsmålene.

Ved bestått eksamen får du tilsendt båtførerbevis i løpet av 2-3 uker.

Veiledende pris for en prøve på et testsenter er kr. 525,-