Båtførerkurset.no - et nettbasert kurs til BåtførerprøvenKursarrangør: Båtførerkurset.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du vil - hvor du vil
Varighet: 12 måneder
Pris: 590

Hos oss kan du ta kurset til båtførerprøven når og hvor du vil. Det betyr at du kan sitte hjemme i godstolen, eller på hytta, om du ønsker det. I tillegg kan du ta pauser når du selv ønsker, og du kan repetere så mange ganger du vil.

Vårt nettbaserte kurs til båtførerprøven er utviklet for alle plattformer, og det fungerer godt på både PC/Mac og mobile enheter. Dette gir deg maksimal fleksibilitet, og du kan studere til båtførerprøven over alt hvor du har tilgang til internett.

Vi skal være beste nettkurs til båtførerprøven:
Vårt mål er å være det beste kurset til båtførerprøven på nett. Ved hjelp av underholdende animasjoner, filmer og interaktivt innhold loser vi deg trygt gjennom pensum - i ditt tempo. Vårt kurs skal gi deg de aller beste forutsetninger for å bestå båtførerprøven, og for å bli en trygg båtfører.

Eksamenstester inkludert:
For å kunne gi våre deltagere de aller beste forutsetninger for å kunne bestå “eksamen”, har det vært viktig for oss å utvikle gode, realistiske tester. Testene har svært relevante oppgaver, og har samme tidsbegrensninger, og krav til bestått, som selve båtførerprøven.

Båtførerbevis til hele familien:
Ved å melde deg på vårt kurs til båtførerprøven på nett, oppretter du samtidig en egen brukerprofil. Om det er flere i samme husstand som har behov for båtførerbevis kan alle benytte samme profil - uten ekstra kostnad.

Båtførerprøven - lærebok og oppgavehefte:
I tillegg til et komplett, underholdende og engasjerende båtførerkurs på nett, tilbyr vi også en egen lærebok og oppgavehefte, for ekstra øvelse og repetisjon. Læreboken selges sammen med materiellpakken, som er et valgfritt tillegg for deltagere av båtførerkurset. Den inneholder altså boken "Båtførerprøven - lærebok og oppgavehefte", skolekart for oppgaver i navigasjon, rullelinjal, navigasjonspasser og t-skjorte med vår logo.

Målgruppe for kurset:
Nye og erfarne båtentusiaster over hele landet.

Kursmateriell:
På Båtførerkurset.no kan man også bestille egen materiellpakke. Dette er et valgfritt tillegg for deltagere av Båtførerkurset. Den inneholder båtførerkursets lærebok og oppgavehefte (for ekstra øvelse og repetisjon), skolekart for oppgaver i navigasjon, rullelinjal, navigasjonspasser og t-skjorte med vår logo.

Eksamen/sertifisering:
Eksamen avholdes på et av landets mange godkjente testsenter (administreres av Norsk Test). Påmelding til eksamen gjøres på www.båtførerregisteret.no, der du også finner en oversikt over aktuelle testsenter i ditt omr..

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker
"Genialt kurs! Svært brukervennelig og en veldig god måte å tilegne seg kunnskap på"