Barnesvømming - vidregående



Kursarrangør: Delfinenes Svømmeskole
Sted: Sinsen skole
          Oslo, Sinsen
Kursadresse: Lørenveien 7, 0585 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager og tirsdager Kl 17:30 - 18:10
Torsdager 18:10 - 18:50
Varighet: 15 ganger
Pris: 2890

Vi tilbyr svømmekurs for vidregående barn fra 5 år og oppover.Trygghet og glede over og under vann. Gjennom sanger, eventyr og pedagogisk lek så leker vi fram glede og trygghet i barnet takt og på barnets premisser.

Innhold:
Svømmemetoder: Barna lærer crawl, bryst, ryggsvømming og til og med butterfly for de som vil.Vi øver og lærer ut alle svømmeteknikkene på en pedagogisk morsom måte, og følger opp barnet individuelt for den svømmeteknikken barnet har lettest for å lære. Ofte, når barnet føler det behersker en svømmeteknikk veldig bra, kommer tryggheten og dermed avslapningen som skal til for de andre svømmemetodene lett.

Stuping, dykking, flyting og vannvane. Mange av barna klarer i dag å gjøre alt dette på en gang. Gjennom å kunne flyte så vet man at man kontrollerer hvordan man vil forholde seg i vannet. At det er ens egne bevegelser, avslappet kropp eller ikke som bestemmer hvis man vil eksempelvis vil være over eller under vann. Barnet lærer seg hvile i vann m.m.

Til å begynne øver vi på hver enkelt ferdighet for seg, for at senere øve stuping, dykking og flyting i sammensatte øvelser som gir stor beherskning, kontroll og trygghet i vann. Dette er minst like viktig i sikkerhetssynspunkt da panikken uteblir og barnet bli flytende på eksempelvis rygg lenge hvilende, og kan innhente pusten og energien sin ved ev. behov. Livreddende øvelser. Øvelser som kan hva livreddende for det enkelte barnet ved eks. fall fra båt med eller uten tøy. Even livredding av andre , spesielt da for videregående elever.

Målgruppe for kurset:
For elever som mestrer grunnleggende teknikk på rygg, crawl og brystsvømming og har svømt 100 meter eller mer.

Vis flere tilsvarende kurs: