Anhukerkurs



Kursarrangør: Tag Bygg AS
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 2.950

Vi tilbyr anhukerkurs. Myndighetene stiller krav til at anhukere / signalgivere har fått dokumentert opplæring for å kunne utføre dette på en trygg og sikker måte.

Innhold:
Dette er arbeidsgivers ansvar («Forskrift om utførelse av arbeid» nr. 1357, § 10-1 Krav om dokumentert sikkerhetsopplæring for arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk). Forskriftene stiller krav til at bruker av arbeidsutstyr har nødvendig opplæring, øvelse og instruksjon i sikker bruk, samt at de får opplæring i å forebygge de farene som bruken kan medføre.

Formål:
Gi kursdeltakerne økt kunnskap om stropping, anhuking og signalgiving, samt bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:
• Oppbygging
• Merking
• Kontroll og kassering av løfteredskaper
• Løfteredskapstabeller
• Sikkerhetsteori
• Lover og forskrifter

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Vi er meget fornøyd

Bendler Bygg AS bruker Tag Bydd AS ved Tadeusz Grabowski som vår rådgiver og kontrollør ved oppføring Haki stillas over fem meter. Vi har også brukt ham som instruktør når vi har kurset våre ansatte i montering av stillas opp til 9 meter. Bendler Bygg AS er meget fornøyd med Tag Bygg AS. Grabowski er dyktig, nøyaktig og har fokus på sikkerhet. Vi er trygge på at vi oppfyller myndighetskravene til stillasmontering når vi bruker Tag Bygg AS.
- David Bendler - Daglig Leder, Bendler Bygg AS

Kunnskapsrike, pålitelige, løsningsorienterte og hyggelige
Mitt firma har gjennomført flere kurs hos TAG BYGG AS og erfaringene har kun vært gode. Kunnskapsrike, pålitelige, løsningsorienterte og hyggelige kursholdere, som kan anbefales.
- Øyvind Jansen - Øyvind Jansen AS

Vil fortsette å bruke Tagg Bygg AS
Vi har benyttet Tagg Bygg AS til å kurse våre ansatte tidligere, og vi anser Tag Bygg AS v/ Tadeusz Grabowski som en ryddig og profesjonell aktør som tilfredsstiller våre behov. Steen Lund AS og Ditt Mannskap AS vil fortsette bruke Tagg bygg AS ved senere anledninger da vi er godt fornøyd med produktet de leverer.
- Slawomir Sordyl - Avdelings leder, Steen Lund AS

Er veldig fornøyd!
Jeg trengte lift kurs til malere og det hastet! TAG BYGG AS ordnet dette raskt og effektivt for mer, er veldig fornøyd :)
- Petter Nygaard- Avdelingsleder, Stor Oslo A-Personell

Kunnskapsrike, pålitelige, løsningsorienterte og hyggelige
Mitt firma har gjennomført flere kurs hos TAG BYGG AS og erfaringene har kun vært gode. Kunnskapsrike, pålitelige, løsningsorienterte og hyggelige kursholdere, som kan anbefales.
- Øyvind Jansen - Øyvind Jansen AS