Hva er tanketrening?

Tanketrening er en form for coaching som gjør deg oppmerksom på styrkene dine når du møter utfordringer i livet. Jeg tilbyr tanketrening til barn og ungdom, unge voksne og foreldre.

Gjennom coachingen får du verktøy og teknikker som hjelper deg til å møte utfordringer på en positiv og ressursfyllt måte. Du blir bedre kjent med den du er, verdiene dine og du lærer deg betydningen av å sette mål og ta valg.

Jeg er adjunkt og NLP-coach og jobber som tanketrener på Smestad Helsesenter i Oslo. Jeg er gift og har tre barn i slutten av 20-årene. I fjor gav jeg ut boken «Hjelp! Tenåring i huset. Tanketrening for foreldre» på Gyldendal Norsk Forlag.

“Hos meg blir du møtt med tilstedeværelse, trygghet, raushet og respekt.”

Når du evner å se det positive - og ser muligheter
vil du komme dit du ønsker i livet ditt
Du vil oppnå det som er viktig for deg
og det vil gi deg evner til å inspirere andre


 |  1 2   |  Neste side >>

Bedre studieteknikker og stressmestring

Har du vanskelig for å konsentrere deg? Er du stressa - knyter det seg i magen og koker i hodet? Er du redd for å gjøre det dårlig på eksamen? Ved hjelp av enkle og raske grep kan du få til mer på eksamen, bli mer motivert og konsentrert - Du kan få tilbake troen på deg selv!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Smestad Oslo, Smestad  

Det særlig sensitive barnet - for ansatte i barnehager og skoler

Det er viktig at voksne i barnets miljø har kunnskap om, og forstår hva høysensitivitet er. Dette hjelper barnet til en god utvikling, og bidrar til at sensitiviteten blir en ressurs. Vi holder kurs for foreldre, pedagoger, førskolelærere, helsesøstre og andre som jobber med barn

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  

Foredrag for pedagoger og foreldre til høysensitive barn

Dette kurset er for deg som er mor eller far (eller i familie med) et høysensitivt barn eller ungdom, og som ønsker å lære mer om dette karaktertrekket for å forstå ditt barn eller din ungdom.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss  

Hjelp! Tenåring i huset. Foredrag for tenåringsforeldre

Engster du deg for utfordringer ungdomstiden fører med seg, ikke minst når det gjelder festing, rus og søvnproblemer? Er du redd for at tenåringen ikke skal mestre skolearbeidet, gjøre det bra i idrett eller andre aktiviteter? Bekymringer kan føre til mas, mangel på tillit og dårlig kommunikasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Mental trening for idrettslag, idrettsgrupper og idrettsutøvere

Vi tilbyr kurs i mental trening for idrettslag, idrettsgrupper og idrettsutøvere. Mental trening er like viktig som fysisk trening. Hva du som idrettsutøver sier til deg selv før og under trening og konkurranser er helt avgjørende for resultatene.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Mestring av lese- og skrivevansker

Vi tilbyr kurs i mestring av lese- og skrivevansker. Leser du sakte og er det vanskelig for deg å oppfatte det du leser? Har du konsentrasjonsproblemer eller lesevegring? Dette kurset lærer deg å lese raskere og forstå det du leser bedre ved hjelp av en rekke pedagogiske øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  

Motivasjon mot eksamen - Hvordan takler du eksamensnerver?

Jeg holder både to-timers motivasjonsforedrag for studenter og jeg tilbyr en-til-en tanketrening for deg som sliter med eksamensstress og -nerver.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Motivasjonskurs for skoler

Jeg holder kurs for barne-og ungdomsskoler der vi jobber med tankens kraft, om hvordan tenke positivt og se løsninger fremfor problemer. Vi jobber med drømmene og målene gjennom bevisstgjørende spørsmål og visualiseringsøvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  
 |  1 2   |  Neste side >>