Hva er tanketrening?

Tanketrening er en form for coaching som gjør deg oppmerksom på styrkene dine når du møter utfordringer i livet. Jeg tilbyr tanketrening til barn og ungdom, unge voksne og foreldre.

Gjennom coachingen får du verktøy og teknikker som hjelper deg til å møte utfordringer på en positiv og ressursfyllt måte. Du blir bedre kjent med den du er, verdiene dine og du lærer deg betydningen av å sette mål og ta valg.

Jeg er adjunkt og NLP-coach og jobber som tanketrener på Smestad Helsesenter i Oslo. Jeg er gift og har tre barn i slutten av 20-årene. I fjor gav jeg ut boken «Hjelp! Tenåring i huset. Tanketrening for foreldre» på Gyldendal Norsk Forlag.

“Hos meg blir du møtt med tilstedeværelse, trygghet, raushet og respekt.”

Når du evner å se det positive - og ser muligheter
vil du komme dit du ønsker i livet ditt
Du vil oppnå det som er viktig for deg
og det vil gi deg evner til å inspirere andre


Foredrag for pedagoger og foreldre til høysensitive barn

Dette foredraget er for deg som er mor eller far (eller i familie med) et høysensitivt barn eller ungdom, og som ønsker å lære mer om dette karaktertrekket for å forstå ditt barn eller din ungdom.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Foredrag for tenåringsforeldre

Vi tilbyr foredrag for tenåringsforeldre. Lurer du på hva i all verden som skjer i hodet på tenåringen din? Synes du det er vanskelig å sette grenser? Det kan være mange bekymringer med en tenåring i huset: mestring av skolearbeid, venner, festing, rus eller utfordringer med søvn.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

høysensitive barn - for ansatte i barnehager og skoler

Vi tilbyr kurs om høysensitive barn - for ansatte i barnehager og skoler. Målet med kurset er å informere om det høysensitive karaktertrekket og i tillegg gi deg verktøy og tips til hvordan du kan møte det særlig sensitive barnet i hverdagen din.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  

Kurs i studieteknikker

Vi tilbyr kurs i studieteknikker. Ved hjelp av enkle og raske grep kan du få til mer på eksamener, bli mer motivert og konsentrert til skole- og studiearbeid – du kan få tilbake troen på deg selv!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Smestad Oslo, Smestad  

Mental trening for idrettsutøvere

Vi tilbyr kurs i mental trening for idrettslag, idrettsgrupper og idrettsutøvere. Mental trening er like viktig som fysisk trening. Hva du som idrettsutøver sier til deg selv før og under trening og konkurranser er helt avgjørende for resultatene.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Mestring av lese- og skrivevansker

Vi tilbyr kurs i mestring av lese- og skrivevansker. Leser du sakte og er det vanskelig for deg å oppfatte det du leser? Har du konsentrasjonsproblemer eller lesevegring? Dette kurset lærer deg å lese raskere og forstå det du leser bedre ved hjelp av en rekke pedagogiske øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  

Tankefeltterapi (TFT)

TFT er en metode hvor terapeuten (eller klienten selv) stimulerer utvalgte akupunkturpunkter med lett banking mens du tenker på det du vil ha hjelp til – for eksempel frykt, prestasjonsangst, konsentrasjonsproblemer eller vonde følelser i forbindelse med skole eller annet.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus  
Oslo, Smestad Oslo, Smestad  

Tanketrening for barn og ungdom - coaching

Gjennom samtaler og bevisstgjørende NLP-øvelser vil du få aha-opplevelser om hvordan du tenker og handler. Du vil bli mer bevisst hvem du er og alle ressursene du har, og slik få styrket din selvfølelse. Du vil få et verktøy som hjelper deg til å takle de utfordringene hverdagen byr på.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus  
Hele landet Hele landet  
Oslo, Smestad Oslo, Smestad