Skredkompetanse.no

Skredkompetanse.no er et initiativ for å tilgjengeliggjøre grunnleggende kunnskap om snøskred digitalt, hvor pensum er gjennomgått i samarbeid med NVE/ varsom.no, Norges ledende nasjonale aktør på fagområdet. Mål for skredkompetanse.no Hovedmålet er å være med på å redusere antall skredulykker. Dette ønsker skredkompetanse.no å være med å bidra til ved å: • Tilby kurs der deltakere får testet egen forståelse gjennom øvingsoppgaver og en avsluttende passeringstest. • Gi tilgang til kurs 24/7/365, både for kursgjennomføring og repetisjon. • Være en pådriver til at flere tar praktisk kurs med instruktør. • Etablere en kultur for at alle som ferdes i skredfarlig terreng bør inneha grunnleggende kunnskap. • Samarbeide med sentrale aktører innen snøs


Skredkurs for fjellski og langrennski - Online

Vi tilbyr skredkurs for fjellski og langrennski. Skredkompetanse.no er et initiativ for å tilgjengeliggjøre grunnleggende kunnskap om snøskred digitalt, hvor pensum er gjennomgått i samarbeid med NVE/ varsom.no, Norges ledende nasjonale aktør på fagområdet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 - 2 timer 399 kr  

Skredkurs for topptur og Randonee - Online

Vi tilbyr skredkurs for topptur og Randonee. Skredkompetanse.no er et initiativ for å tilgjengeliggjøre grunnleggende kunnskap om snøskred digitalt, hvor pensum er gjennomgått i samarbeid med NVE/ varsom.no, Norges ledende nasjonale aktør på fagområdet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 - 5 timer 699 kr