Vea er en aktiv samfunnsdebattant, matkursutvikler og daglig leder av Margit Vea AS. Hun har 20 års erfaring i å holde matkurs og har skrevet flere kokebøker. Margit har vært fast spalte i Aftenposten Junior og laget flere matprogram på Matkanalen.tv, blant annet «Naturlig mat med Margit Vea» og «Hjemmelaget babymat».

Fra starten av, har Margit alltid hatt et brennende engasjement for at barn og voksne skal få god, naturlig og levende mat som gir dem gode smaksopplevelser og god helse. Hun er opptatt av at foreldre skal kjenne mestring på at de selv kan lage mat til både seg selv og barna sine.


<< Forrige side  |  1 2   | 

Nybegynnerkurs i fermentert drikke - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Du får tilsendt kulturer i posten slik at du kommer raskt i gang.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr  

Nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr  

Vårens ville vekster til te og tinktur

Lær hvilke ville vekster vi kan sanke nå på våren som du kan bruke som mat og medisin. Jeg deler tips om urter til mat, te, samt hvilke urter du kan lage tinktur av. Hefter i pdf er inkludert i prisen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr  

Webinar: Helseutfordringene dine kan skyldes fettmangel

Vi tilbyr webinar om helseutfordringer kan skyldes fettmangel. Fett er et viktig næringsstoff gjennom hele livet, fra befruktning til død. Sliter du med tørr og skrukkete hud, dårlig hukommelse, vekt, betennelser og slitenhet?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 250 kr  

Webinar: Spiselige alger er supermat for tarmfloraen

Peggy Ellingsen, en av de i Norge som har mest kunnskap om alger, er med i sendingen 22 april 2025. Hun er fra Lofoten og har de siste sju årene arbeidet med spiselige alger, hvordan høste, behandle, oppbevare og hvilke fordeler de har for helsa vår

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 250 kr  

Webinar: Tilsetningsstoffer forurenser tarmfloraen

Velkommen til livesending hvor jeg går gjennom de mest brukte tilsetningsstoffene og hvordan de påvirker tarmfloraen vår, mikrobene i vårt indre jordsmonn. Hvis vi kan si at naturlig mat er din medisin, kan vi si at død industrimat er din gift.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 250 kr  
<< Forrige side  |  1 2   |