FagSenteret er opptatt av å tilpasse utdannelse etter kundens behov. Vi har utdannelse for privat personer og bedrifter.

For privat personer har vi kortere utdannelse innen data, språk og fagbrev utdanning. Fagbrevutdannelse innen salgsarbeide, vekterfaget eller økonomi er nettbasert og/eller samlingsbasert slik at det skal være tilgjengelig for alle. Det er et mål for oss at folk skal kunne ta utdanningen samtidig som de jobber.


Butikklederutdanning - nettstudie

Vi tilbyr butikklederutdanning som nettstudie. Ønsker du å søke på lederstillinger innenfor butikkyrket - da kan butikklederutdanningen ved FagSenteret være riktig valg for deg! Utdanningen i butikkledelse er tilpasset deg som ønsker en karriere innen varehandel.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 semester 33.500 kr  

Butikklederutdanning - nettstudie med samlinger

Vi tilbyr butikklederutdanning som nettstudie med samlinger. Ønsker du å søke på lederstillinger innenfor butikkyrket - da kan butikklederutdanningen ved FagSenteret være riktig valg for deg! Utdanningen i butikkledelse er tilpasset deg som ønsker en karriere innen varehandel.

Sted Dato Varighet Pris
Gran Gran 2 semester 33.500 kr  

Fagbrev innen salg og service VG3 - nettstudie med samlinger

Vi tilbyr utdanning til fagbrev innen salg og service VG3 - nettstudie med samlinger. Ønsker du deg en utdannelse over et år, samtidig som du jobber? Ønsker du en formell kvalifikasjon som kan øke din kompetanse og inntekt?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 semester 16.000 kr  

Klinikkleder med spesialisering innen dyreklinikk - nettstudie

Vi tilbyr klinikkleder med spesialisering innen dyreklinikk-utdanning som nettstudie. Utdanningen for deg som ønsker en fordypning innen klinikkadministrasjon og arbeidet med dyr

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 år 59.500 kr  

Personalleder utdanning - nettstudie

Vi tilbyr utdanning til personalleder som nettstudie. Ønsker du å søke på lederstillinger innenfor personalledelse? Da kan Personalleder-utdanningen ved FagSenteret være riktig valg for deg! Utdanningen i personaledelse er tilpasset deg som ønsker en HR.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 semester 33.500 kr