Arabisk skole

Om Arabisk Skole: Arabisk Skole er registrert i Brønnøysundregisteret. Organisasjonsnummer: 988 020 869 Foretaksnavn: Arabisk Skole Daglig leder: Ramazan Tashakori Oslo Arabisk Skole er en av de beste språkskolene i Oslo. Vi holder til sentralt i Oslo på Trondheimsveien 42. Skolen gjør et komplisert språk forståelig ved hjelp av våre erfarne lærere. Med lang erfaring kan skolen tilby kurs på forskjellige nivåer. Derfor har vi noe som passer hver og en. Vår skole tilbyr innføringskurs, grunnkurs og mer avanserte kurs, og foregår både i gruppe og privattimer. Kursperioden varierer fra 20 timer til 6 måneder, avhengig av nivå og hvilket kurs eleven vil ha. Kursene foregår på kveldstid og i helgene slik at kurset best mulig passer eleven. Vårt mål er å lære elevene å lese, skrive, snakke og forstå klassisk arabisk. Hos oss vil arabisk bli mye lettere å lære. Hjertelig velkommen!


Arabisk innføringskurs for unge og voksne - online via Skype

Vi tilbyr innføringskurs i arabisk for unge og voksne som online-kurs via Skype. Hovedmålet er innføring i lydlære og bokstaver og deretter lærer man ord og setninger. Da innføres etterpå skriftspråk slik at deltakerne kan lese og skrive litt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 timer over 10 uker 3.000 kr  

Arabiskkurs for unge og voksne, trinn 1 - online via Skype

Vi tilbyr språkkurs i arabisk for unge og voksne trinn 1 som online-kurs via Skype. Målsettingen er å kunne fortelle om seg selv og familien sin og å stille spørsmål. Kunne fortelle hva man har gjort, gjør og hva man skal gjøre i fremtiden.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 timer 6.000 kr  

Engelsk - online via Skype

Vi tilbyr språkkurs i engelsk for barn, ungdom eller voksne. Kurset går som online-kurs via Skype. Du kan ta online-kurset når du vil og når som helst.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 300 kr  

Lær å lese / forstå Den Hellige Koranen - online via Skype

Vi tilbyr kurs om å lære og lese / forstå Den Hellige Koranen som online-kurs via Skype. For mer informasjon ta gjerne kontakt arabisk skole.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Norsk - online via Skype

Vi tilbyr språkkurs i norsk for barn, ungdom eller voksne som online-kurs via Skype. Online-kurset kan du ta når som helst.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 300 kr  

Persisk - online via Skype

Vi tilbyr språkkurs i persisk for barn, ungdom eller voksne som online-kurs via Skype. Online-kurset kan du ta når som helst.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 300 kr