Arabisk skole

Om Arabisk Skole: Arabisk Skole er registrert i Brønnøysundregisteret. Organisasjonsnummer: 988 020 869 Foretaksnavn: Arabisk Skole Daglig leder: Ramazan Tashakori Oslo Arabisk Skole er en av de beste språkskolene i Oslo. Vi holder til sentralt i Oslo på Trondheimsveien 42. Skolen gjør et komplisert språk forståelig ved hjelp av våre erfarne lærere. Med lang erfaring kan skolen tilby kurs på forskjellige nivåer. Derfor har vi noe som passer hver og en. Vår skole tilbyr innføringskurs, grunnkurs og mer avanserte kurs, og foregår både i gruppe og privattimer. Kursperioden varierer fra 20 timer til 6 måneder, avhengig av nivå og hvilket kurs eleven vil ha. Kursene foregår på kveldstid og i helgene slik at kurset best mulig passer eleven. Vårt mål er å lære elevene å lese, skrive, snakke og forstå klassisk arabisk. Hos oss vil arabisk bli mye lettere å lære. Hjertelig velkommen!


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Arabisk eksamenskurs i morsmål - privatundervisning

Vi tilbyr arabisk eksamenskurs i morsmål som privatundervisning. Er du elev på ungdomstrinnet eller videregående skole og vil få en god karakter i morsmålet (arabisk) da kan vi hjelpe deg.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 time 300 kr  

Arabisk innføringskurs for unge og voksne

Vi tilbyr innføringskurs i arabisk for unge og voksne. Hovedmålet er innføring i lydlære og bokstaver og deretter lærer man ord og setninger. Da innføres etterpå skriftspråk slik at deltakerne kan lese og skrive litt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 05.10.2022 20 timer05.10.2022 3.000 kr  

Arabisk innføringskurs for unge og voksne - online via Skype

Vi tilbyr innføringskurs i arabisk for unge og voksne som online-kurs via Skype. Hovedmålet er innføring i lydlære og bokstaver og deretter lærer man ord og setninger. Da innføres etterpå skriftspråk slik at deltakerne kan lese og skrive litt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 timer over 10 uker 3.000 kr  

Arabiskkurs for unge og voksne - trinn 1

Vi tilbyr språkkurs i arabisk trinn 1 for unge og voksne. Målsettingen er å kunne fortelle om seg selv og familien sin og å stille spørsmål. Kunne fortelle hva man har gjort, gjør og hva man skal gjøre i fremtiden.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20 timer 3.000 kr  

Arabiskkurs for unge og voksne, trinn 1 - online via Skype

Vi tilbyr språkkurs i arabisk for unge og voksne trinn 1 som online-kurs via Skype. Målsettingen er å kunne fortelle om seg selv og familien sin og å stille spørsmål. Kunne fortelle hva man har gjort, gjør og hva man skal gjøre i fremtiden.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 timer 6.000 kr  

Arabiskkurs for unge og voksne, trinn 1 - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i arabisk for unge og voksne trinn 1. Målet er å kunne fortelle om seg selv og familien sin og å stille spørsmål. Kunne fortelle hva man har gjort, gjør og hva man skal gjøre i fremtiden. Snakke om yrker og nasjonalitet. Bestille mat, beskrive ting, mennesker og dyr mm.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 48 timer 9.000 kr  

Arabiskkurs for unge og voksne, trinn 2 - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i arabisk for unge og voksne på viderekomne nivå - trinn 2. Kursdeltakerne skal jobbe mye med lytting, uttale og leseferdigheter. I tillegg lærer de å skrive bokstaver og skrive enkelte ord og setninger. De skal samtidig få hjemmelekser for å øve hjemme.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka Avtales kr  

Datakurs / datakortet alle moduler - privatundervisning

Vi tilbyr datakurs eller datakortet alle moduler for barn, unge, voksne og pensjonister som privatundervisning. Dette er et kortsiktig, timebasert datakurs både med programvarer og maskinvarer ved behov.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 time 400 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>