ATELIER24 er den største private språkskolen for fransk i Stor-Oslo. Vi holder franskkurs i våre lokaler og hos ulike institusjoner i Oslo, Bærum og Sandvika. Vi tilbyr også franskkurs online i hele Norge.

Vi er et motivert team av erfarne lærere med fransk bakgrunn. Hos oss er antall kursdeltakere i gruppetimer begrenset til 6. Våre elever setter stor pris på det. Vi har også stort fokus på at stemningen i kurset gir deg motivasjon og læreglede.


Franskkurs - privattimer

Trenger du å lære fransk av profesjonelle eller andre mer personlige grunner, kan vi lage et skrekkersydd opplegg for deg. Ditt personlige program vil bygges rundt dine behov og utfordringer. Opplegget kan gjennomføres i våre lokaler eller via skype, og vil fleksibelt bli tilpasset din timeplan.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 60 minutter 750 kr  

Franskkurs - senior 1

Vi tilbyr franskkurs for senior 1. Dette kurset er for deg som gjerne vil friske opp gamle kunnskaper i fransk. Atelier24 har et tilbud for deg som har mulighet til å ta kurs på dagtid. Vi har utarbeidet tre lærerike kurs for tre ulike nivåer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 9 uker 3.190 kr  

Franskkurs - senior 2

Vi tilbyr franskkurs for senior 2. Kurset har det dagligdagse som hovedtema. Dette betyr at vi bruker vanlige situasjoner for å utvide ordforrådet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker 3.190 kr  

Konversasjon A2 - Hverdagsfransk

Du har allerede tatt flere kurs eller lærte fransk for en stund siden. Du kan delta i enkle samtale, men føler at det er begrenset hva du kan uttrykke. Vi vil hjelpe deg å bli sikrere, bedre din forståelse og utvide ditt ordforråd.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 7 uker 1960 kr  

Lær fransk steg for steg A2 - Dagligliv

Vi tilbyr franskkurset Lær fransk steg for steg A2 - Dagligliv. Språklige kompetansene defineres i henhold til en europeisk skala inndelt i seks ulike nivåer. Nivå A2 er andre steg i basis-nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker 4.320 kr  

Lær fransk steg for steg B1 - Mellomnivå

Vi tilbyr franskkurset Lær fransk steg for steg B1 - Mellomnivå. Språklige kompetansene defineres i henhold til en europeisk skala inndelt i seks ulike nivåer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker 4.390 kr  

Lær fransk steg for steg B2 - Selvstendig

Vi tilbyr franskkurset Lær fransk steg for steg B2 - Selvstendig. Språklige kompetansene defineres i henhold til en europeisk skala inndelt i seks ulike nivåer. Nivå B2 er første steg i selvstendig-nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker 4.390 kr