ATELIER24 er den største private språkskolen for fransk i Stor-Oslo. Vi holder franskkurs i våre lokaler og hos ulike institusjoner i Oslo, Bærum og Sandvika. Vi tilbyr også franskkurs online i hele Norge.

Vi er et motivert team av erfarne lærere med fransk bakgrunn. Hos oss er antall kursdeltakere i gruppetimer begrenset til 6. Våre elever setter stor pris på det. Vi har også stort fokus på at stemningen i kurset gir deg motivasjon og læreglede.


 |  1 2   |  Neste side >>

Franskkurs - privattimer

Trenger du å lære fransk av profesjonelle eller andre mer personlige grunner, kan vi lage et skrekkersydd opplegg for deg. Ditt personlige program vil bygges rundt dine behov og utfordringer. Opplegget kan gjennomføres i våre lokaler eller via skype, og vil fleksibelt bli tilpasset din timeplan.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 60 minutter 750 kr  

Franskkurs - privattimer online

Våre privattimer online er ideelle for deg som vil ha fleksibilitet og et skreddersydd individuelt opplegg! Atelier24 tilbyr et fleksibelt og tidsbesparende undervisnigsopplegg online. Du kan ta timene hjemmefra og bare trenger en god nettforbindelse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 630 kr  

Franskkurs - senior 1

Vi tilbyr franskkurs for senior 1. Dette kurset er for deg som gjerne vil friske opp gamle kunnskaper i fransk. Atelier24 har et tilbud for deg som har mulighet til å ta kurs på dagtid. Vi har utarbeidet tre lærerike kurs for tre ulike nivåer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 9 uker 3.190 kr  

Franskkurs - senior 2

Vi tilbyr franskkurs for senior 2. Kurset har det dagligdagse som hovedtema. Dette betyr at vi bruker vanlige situasjoner for å utvide ordforrådet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker 3.190 kr  

Franskkurs - senior 3

Vi tilbyr franskkurs for senior 3. Kurset er egnet for deg som ønsker å kunne uttrykke personlige synspunkter og meninger på en mer spontan og aktiv måte. Atelier24 har utarbeidet fire lærerike kurs for fire ulike nivåer.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 12 uker 3,990 kr  

Franskkurs for nybegynnere i Sandvika

Vi tilbyr franskkurs for nybegynnere i Sandvika. Hos Atelier24 jobber vi i små grupper og på en inkluderende måte. Ideelt for deg som har du lyst til å begynne med fransk! Kurset er rettet mot deg som er helt nybegynner.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 16 kvelder 7990 kr  

Franskkurs Steg for Steg A1 (nettkurs med lærer)

Våre nettkurs gjør det mulig for deg å lære fransk hos oss uavhengig av hvor du befinner deg! Vi tilbyr gruppetimer fra nivå A1 til nivå B2.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 timer 3.990 kr  

Franskkurs Steg for Steg A2 (nettkurs med lærer)

Våre nettkurs gjør det mulig for deg å lære fransk hos oss uavhengig av hvor du befinner deg! Vi tilbyr online gruppetimer fra nivå A1 til nivå B2.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24 timer 3690 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>