ATELIER24 tilbyr språkkurs i fransk, samt kulturelle arrangementer.

På Atelier24 er antall kursdeltakere i våre gruppetimer begrenset til 6. Slik får du god tid til å bruke dine nye språkkunnskaper. Vi har også stort fokus på at stemningen i kurset gir deg motivasjon og læreglede. Våre konversasjonskurs er svært populære og har fått strålende tilbakemeldinger.


 |  1 2   |  Neste side >>

Fransk konversasjon A2/B1 - dagligliv og aktuelle tema

Du har allerede tatt flere kurs eller lærte fransk for en stund siden. Du kan delta i enkle samtale, men føler at det er begrenset hva du kan uttrykke. Vi vil hjelpe deg å bli sikrere, bedre din forståelse og utvide ditt ordforråd.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker 4.960 kr  

Fransk konversasjon B1/B2 - Nyheter og aktuelle tema

Du kan uttrykke deg korrekt på fransk og håndterer de fleste situasjoner. Vi hjelper deg til å utvikle din evne til å uttrykke dine meninger om ulike emner.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker fra 4.890 kr  

Franskkurs - privattimer

Trenger du å lære fransk av profesjonelle eller andre mer personlige grunner, kan vi lage et skrekkersydd opplegg for deg. Ditt personlige program vil bygges rundt dine behov og utfordringer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 60 minutter 750 kr  

Franskkurs - privattimer via skype

V tilbyr privattimer i fransk via skype. Privattimer via skype gjør det mulig å ta franskkurs hjemmefra. Ideelt for deg som vil ha fleksibilitet og et skreddersydd individuelt opplegg!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 4.275 kr  

Franskkurs - senior 1

Vi tilbyr franskkurs for senior 1. Dette kurset er for deg som gjerne vil friske opp gamle kunnskaper i fransk. Atelier24 har et tilbud for deg som har mulighet til å ta kurs på dagtid. Vi har utarbeidet tre lærerike kurs for tre ulike nivåer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker 4.150 kr  

Franskkurs - senior 2

Vi tilbyr franskkurs for senior 2. Kurset har det dagligdagse som hovedtema. Dette betyr at vi bruker vanlige situasjoner for å utvide ordforrådet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker 4.150 kr  

Franskkurs - senior 3

Vi tilbyr franskkurs for senior 3. Kurset er egnet for deg som ønsker å kunne uttrykke personlige synspunkter og meninger på en mer spontan og aktiv måte. Atelier24 har utarbeidet fire lærerike kurs for fire ulike nivåer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker 4,150 kr  

Franskkurs - senior 4

Dette kurset er for deg som har spesielle interesser for fransk kultur og språk. Du leser gjerne avisartikler eller bøker, ser filmer og følger med på det som skjer i Frankrike. Med gruppen velger vi forskjellige temaer og bruker blant annet tekster og filmutklipp for å skape debatter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker 4,150 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>