Kurs i tankefeltterapi - TFT i Asker

Tankefeltterapi (TFT)

TFT er en metode hvor terapeuten (eller klienten selv) stimulerer utvalgte akupunkturpunkter med lett banking mens du tenker på det du vil ha hjelp til – for eksempel frykt, prestasjonsangst, konsentrasjonsproblemer eller vonde følelser i forbindelse med skole eller annet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus

TFT - minikurs - fobier - angst - stress - smerter - online

Landets ledende aktør innen TFT og "tapping". TFT er en revolusjon innen helse. Vi tilbyr online minikurs om TFT. På bare 3 timer lærer du hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 500 kr

TFT Sertifiserings- og Selvutviklingskurs - Online + samlinger

Nordens ledende aktør innen TFT/"Tapping". Oppstart TFT Sertifiserings- og Selvutviklingskurs - online/fysisk oppmøte. Kurset er i tillegg til en utdanning sannsynligvis også markedets beste kurs for personlig utvikling. Fordi TFT er et fantastisk verktøy for å oppnå et bedre og rikere liv .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30.000 kr

Ønsker du BLI KVITT din fobi, frykt eller angst? TFT kurs online

På denne Online samlingen lærer du på bare 3 timer hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser. (veldig enkelt - du får tilsendt en mail med link til samlingen - et trykk og du er med).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 500 kr