Kurs i feng shui i Asker

Feng Shui Tjenester for kontor - Bedrift

Vi tilbyr feng shui Tjenester for kontor I mitt arbeid vektlegger jeg høy faglig kompetanse, praktisk og kommersiell forståelse, og det er viktig med en nær oppfølging av deg som min kunde. Vi gir råd om rom – vil du skape høyere kvalitet på energien i ditt kontor?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker

Profesjonell Feng Shui Utdannelse

Vi tilbyr profesjonell Feng Shui Utdannelse. Profesjonell feng shui utdannelse og profesjonell energy coaching gir deg kunnskap og system til å gå videre med feng shui som en profesjonell feng shui konsulent. Feng Shui filosofi er samspillet mellom mennesker og omgivelser satt i system.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker

Feng shui Velstand - Online

Åpne opp til nye velstandsenergier i livet ditt! Feng Shui Velstand kurset hjelper deg med å skape mer flyt og velstand i ditt liv. Har du fattigdomsbevissthet eller overflodsbevissthet? Velstandskurs med personlig feng shui veiledning for velstand.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Kaoskontroll med Feng Shui - Online

Har du kaos eller kontroll? Vil du ha kaoskontroll bistand i dine omgivelser? Vi kommer å skaper system og orden i dine omgivelsr og i tillegg får du et kurs og et system for vedlikehold av dine omgivelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Kurs nr 1 Feng Shui for din bolig - Online

Vi ilbyr kurs nr 1 Feng Shui for din bolig - Online. Feng shui grunnkurs inkludert personlig feng shui konsultasjon. Hjemmet ditt er som et større bilde av din livssituasjon. Feng shui er en naturlig guide til å leve i harmoni med deg selv og dine omgivelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer

Feng Shui Living - nettkurs

Feng Shui Living er et fleksibelt og interaktivt web-basert kurs. Du kan jobbe helt i ditt eget tempo, akkurat når det passer deg. Kurssidene har du tilgang til et helt år. Du kan se læringsvideoene så mange ganger du ønsker. Hver fredag legger jeg ut ukens kursmodul.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 uker Fra 6.300 kr