Studier i utlandet i New Zealand

Stadig flere nordmenn velger å studere i utlandet. Her finner du et bredt utvalg av forskjellige studier over hele verden. Du kan bli økonom mens du lærer portugisisk i Brasil, eller du kan bli lege mens du lærer fransk på i Frankrike. Eller du kan selvfølgelig rett og slett bare konsentrere deg om å lære språket med intensive kurs. Sjekk ut selv eller ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til å finne det du er på jakt etter.

Engelsk språkkurs for næringslivet - Christchurch og Auckland

Vi tilbyr engelsk språkkurs for næringslivet i Christchurch og Auckland Auckland er New Zealands største by, og ligger Nordøya, den ene av landets to hovedøyer. Byen kalles «The City of Sails», og regnes som et mekka for seilerinteresserte.På Sørøya ligger den koselige universitetsbyen Christchurch

Sted Neste kurs Varighet Pris
New Zealand New Zealand

Engelsk språkreise for seniorer - Christchurch og Auckland

Vi tilbyr språkreiser for seniorer til Christchurch og Auckland

Sted Neste kurs Varighet Pris
New Zealand New Zealand

Språkreise til Christchurch og Auckland

Vi tilbyr språkreise til Christchurch og Auckland. Auckland er New Zealands største by, og ligger Nordøya, den ene av landets to hovedøyer. Byen kalles «The City of Sails», og regnes som et mekka for seilerinteresserte.På Sørøya ligger den koselige universitetsbyen Christchurch.

Sted Neste kurs Varighet Pris
New Zealand New Zealand fra 2 - 48 uker