I kategorien renhold og renovasjon finner du kurs innen renholdsarbeidet. Som vaskehjelp eller renholdsarbeider må man kunne forskjellige rengjøringsmetoder og generell kunnskap om hygiene, ergonomi, rengjøringsartikler og organisering av renholdsarbeide. Innen renovasjon og renholdskurs finnes det forskjellig slags sertifiseringer fra enklere brevkurs til fagbrev.
Vi tilbyr nettkurs til fagbrev som renholdsoperatør - eksamensforberedende fagbrevkurs, teori. Har du erfaring fra renhold og ønsker å formalisere kompetansen din? Da kan fagbrev som voksen være løsningen for deg!
Vi tilbyr HACCP kurs / workshop. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Vi tilbyr nettkurset Hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Ønsker du hygienekurs tilpasset din virksomhet? Personlig hygiene, smitteveier, renhold, HMS, bruk og lagring av kjemi. Formålet med kurset er å skape forståelse om hvorfor hygiene er en viktig del av hverdagen.
Vi tilbyr kurs i trygg mat kontroll. Trenger du hjelp til å bygge ditt internkontrollsystem? Vi hjelper deg slik at du tilfredsstiller kravene fra mattilsynet. Kurset omhandler det du trenger for å etterleve forskriftene du må følge for å lage trygg mat.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Vi tilbyr gratis nettbasert norskkurs for voksne innvandrere innen renholdsbransjen. Norskferdigheter på nivå B1 eller høyere er nødvendig for å sikre fast ansettelse, gjennomføre fagopplæring, og kvalifisere seg til høyere utdanning.
Vi tilbyr nettstudie om renholdsoperatør grunnmodul 1 som praksiskandidat. Har du litt erfaring som renholder og har lyst til å ta fagbrev som renholdsoperatør? Da er dette kurset for deg. Renholdsoperatørfaget er en utdanning for deg som jobber i renholdsbransjen.
Vi tilbyr nettstudie om renholdsoperatørfaget som praksiskandidat - fagbrevmodulen. Har lyst til å ta fagbrev som renholdsoperatør og har fullført grunnmodul i renholdsoperatørfaget eller tilsvarende? Da er dette kurset for deg.
Nettstudiet Vaktmesterskolen gir deg en innføring i byggteknikk og du lærer om byggeprosessen, bygningstyper, bygningskomponenter og hvordan du forholder deg til krav fra bygningsmyndighetene.
Vi tilbyr nettkurs om hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr nettkurs om hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold på engelsk. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr nettkurs om hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold på polsk. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 1 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 2 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Næringsmiddelhygiene er avgjørende når du skal vurdere et kjøkken. Med eSmileys nettkurs blir du oppdatert på alt fra lovgivning til beste praksis. Du kan ta kursene våre på din egen datamaskin, og du bestemmer selv når og hvor.