Kurs i konditorfaget i Buskerud

Konditorfaget er nært beslektet med bakerfaget. Konditoren har oppgaver som å lage, fylle, sette sammen og pynte alle slags typer kaker og søte bakevarer, samt å lage glasurer, kremer, krokan, konfekt m.m. Konditoren må også beherske bruk av maskiner og verktøy som brukes under fremstilling av håndlagde kaker og konfekt. Det settes strenge krav til hygiene, kunnskap om oppbevaring av råvarer og halvfabrikata, samt at konditoren må ha forståelse for hva som skjer under bakeprosessen og ulike typer produksjonsformer.

Baker- og konditorfag Vg2 - programfag integrert fellesfag

Vi tilbyr kurs i baker- og konditorfag Vg2 - programfag integrert fellesfag. All undervisningen gjennomføres over 1 år på dagtid. Vi gjør oppmerksom på at undervisningen er komprimert og at man derfor må påregne en del hjemmearbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 år