Våttkort for kajakk og kano i Lillesand

Kajakkpadling er utfordrende, spennende og alltid fullt av opplevelser. Kanopadling er noe roligere og stødigere, men begge padleteknikkene gir god trening og skikkelig naturopplevelse. Her finner du padlekurs i alt fra kajakking ned ville stryk eller rolig kanoturer i fredfylte omgivelser. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med å finne det du er ute etter.

Morgenpadling + hotellfrokost

Vi tilbyr guidet padletur i Blindleia i Lillesand. Opplev sørlandsidyllen tidlig om morgenen når leia ligger stille og uberørt. Tusen vil gå til en skjultnaturskatt, som du bare MÅ oppleve. Etter padling venter frokost bag historiske vegger på Lillesand Hotel Norge. Med fornøydgaranti!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillesand Lillesand 2 timer 1.490 kr

Padling for bedrifter og grupper

Vi tilbyr padling for bedrifter og grupper i Lillesand. Ta med jobben på et lærerikt og inspirerende kurs som kan bidra til godt samhold og god helse på arbeidsplassen. Det er ingen behov for forkunnskaper. Med fornøydgaranti

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillesand Lillesand Avtales kr

Vinterpadling i Lillesand

Vi tilbyr guidet padletur i Blindleia i Lillesand. Vinteren er en nydelig tid å padle på. Vi har tørrdrakter og top notch utstyr slik at du får en fin, varm og trygg padleopplevelse. Med fornøydgaranti!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillesand Lillesand 3 timer 2.490 kr

Kajakkurs og turer i Jotunheimen

Tur til fjells og padletur/kurs samtidig? Jeg holder kurs/turer i samarbeid med Bygdin Høyfjellshotell/Jotunheimen Domes .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet på forespørsel. Avtales kr