Kurs i bakløfter / løftelem i Akershus

Bakløfter

Vi tilbyr kurs i bakløfter. Sikkerhetsopplæring i bruk av bakløfter skal kunne bidra til å redusere risiko, slik at brukeren ikke utsetter seg selv og andre for unødige farer. Kurset gjennomgår lovgrunnlag og sikkerhetsteori samt praktisk bruk, og visuell kontroll av bak løftere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 18.06.2021 4 timer18.06.2021 1.400 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 18.06.2021 4 timer18.06.2021 1.400 kr
Ski Ski 18.06.2021 4 timer18.06.2021 1.400 kr
Ullensaker Ullensaker 18.06.2021 4 timer18.06.2021 1.400 kr

Kurs i bruk av bakløfter

Vi tilbyr kurs i bruk av bakløfter. Formålet med kruset er å gi en innføring i de krav som forskrifter krever i forbindelse med bruk av bakløfter. Sikker bruk av arbeidsutstyr, slik at arbeidstakere er best mulig vernet mot skader.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm

Kurs i bruk av løftelem / bakløfter

Vi tilbyr kurs i bruk av løftelem / bakløfter. Kurset dekker kravene til operatør av løftelem / bakløfter samt snile-ledetruck og jekketralle. Annet arbeidsutstyr kan inngå ved behov. (Krokløfter, sideløfter, kontainerløfter, plog-fres m.m)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nannestad Nannestad 1 kveld 1.200 kr

Bakløfter kurs

Målsettingen er å gi deltakeren den kunnskap som forskriften krever (forskrift om utførelse av arbeid). Formålet med forskriften er å sikre at utførelse av arbeid og bruk av arbeidsutstyr blir gjennomført på en forsvarlig måte, slik at arbeidstakerne er vernet mot skader på liv eller helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm

Bakløfter, dokumentert sikkerhetsopplæring - bedriftsinternt

Mangler du dokumentert sikkerhetsopplæring på arbeidsutstyret som brukes i din bedrift? Vi tilbyr dokumentert sikkerhetsopplæring på bakløfter for bedrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Kurs i bruk av løftelem / bakløfter - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i bruk av løftelem / bakløfter for bedrifter. Kurset dekker kravene til operatør av løftelem / bakløfter samt snile-ledetruck og jekketralle. Annet arbeidsutstyr kan inngå ved behov. (Krokløfter, sideløfter, kontainerløfter, plog-fres m.m).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr