Yoga Bliss



Kursarrangør: Attic AS
Sted: Attic AS - Bygg D
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Skogliveien 4, 3047 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Onsdager kl 20:20-21:35 eller
Tirsdag kl. 10:15-11:30

Vi tilbyr yogakurs i yoga Bliss. Yoga Bliss er en klasse som har som mål å gi kropp og sinn en velfortjent pause fra en hektisk hverdag. Dette er en rolig time som passer for alle, hvor vi bruker tid på å roe ned.

Innhold:
Vi har fokus på pusteøvelser (pranyama), rolige sekvenser hvor vi gir kroppen tid til å åpne opp og slippe stress og spenninger. Vi blir lenger i sittende og liggende posisjoner (asanas), og vi fokuserer på å la pusten komme til. Vi bygger oss opp med bolstere / blokker for å gi kroppen støtte og hvile. Det blir spesielt fokusert på å åpne opp i skuldre, rygg og hofter, hvor mye stress og spenninger setter seg. Forvent en time med rolig og behagelig musikk, dempet lys og myk veiledning som vil hjelpe deg å lande i din egen pust, kropp og sinn. Vi bruker også eteriske oljer for å forsterke praksisen. Yoga Bliss er en perfekt klasse å kombinere med andre dynamiske timer.

Målgruppe for kurset:
Passer for alle og er for deg som trenger hjelp til å stresse ned, og finne ro og tilstedeværelse

Kursmateriell:
Du kan trene i hva du ønsker, men lett dansetøy, elastisk eller løstsittende tøy, er best. Attic Shop, ved siden av resepsjonen, har både treningstøy og forskjellige sko.

Vis flere tilsvarende kurs: