Yin Restorative Yoga



Kursarrangør: Molde Yoga Pilates
Sted: Gjestestova
          Møre og Romsdal, Molde
Kursadresse: Romsdalsgata 5, 6413 Molde (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 15 timer
Pris: 2.200

Vi tilbyr kurs i Yin Restorative Yoga. Dette er timen for deg som har behov for å lande mykt og bare være deg, senke skuldrene og gi slipp på stress. Vi lar kroppen holde utvalgte yoga stillinger over lengre tid, dvs i flere minutter.

Når vi sitter i en yogastilling over lengre tid og i tillegg arbeider med dyptgående/avspennende pust, slipper vi oss selv inn i en tilstand hvor nervesystemet roes og stress responsen kobles av.

Yin Yoga tilhører den kinesiske/taoistiske yoga tradisjonen og baserer seg på en flere 1000 år gammel kunnskap og visdom og er sterkt knyttet til tradisjonell kinesisk medisinsk filosofi. Her er formålet å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. I tillegg får vi mulighet til å stimulere og fjerne blokkeringer i bindevevet/fascia.

Restorativ Yoga er dyp hvile og tilstedeværelse satt i system og handler mer om “å være” enn “å gjøre”. Reduser stress, anspenthet og indre uro. Vi bruker puter, tepper, klosser og belter til å bygge opp de forskjellige stillingene, bakoverbøyer, foroverbøyer, vridninger, inversjoner og sidestrekker, slik at vi slipper å bruke muskulatur for å holde dem. På denne måten kan vi slippe taket mens vi ligger i øvelsene.

Vis flere tilsvarende kurs: