Webinar: Spiselige alger er supermat for tarmfloraen



Kursarrangør: Margit Vea
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 250

Peggy Ellingsen, en av de i Norge som har mest kunnskap om alger, er med i sendingen 22 april 2025. Hun er fra Lofoten og har de siste sju årene arbeidet med spiselige alger, hvordan høste, behandle, oppbevare og hvilke fordeler de har for helsa vår

Beskrivelse:
Alger er kraftfulle og gir oss bedre helse og energi. De renser kroppen, er gode for fordøyelsen, reduserer tretthet mm. Og denne fantastiske råvaren koster ikke annet enn at du kommer deg ut i fjæra og sanker. Peggy Ellingsen er fra Lofoten og har de siste sju årene arbeidet med spiselige alger. Med bakgrunn fra kysten og fjæra som nærmeste nabo, har hun utviklet solid kunnskap om hvordan vi kan sanke, tørke og bruke tang og tare på en trygg og bærekraftig måte. Som kurs- og foredragsholder har hun inspirert hundrevis til å ta i bruk alger langs hele Norges kyst. Hun tilbyr også nettkurs, slik at alle – uansett hvor i landet de bor – kan tilegne seg praktisk sankekunnskap. Alger er næringstette og bidrar til å støtte fordøyelsen og rense kroppen for uønskede stoffer, som tungmetaller og miljøgifter. Peggy formidler hvordan denne ressursen enkelt kan brukes i hverdagen – til både smak, styrke og vitalitet.

Alger er supermat fra havet, fulle av vitaminer, mineraler og antioksidanter som kan booste energien og gi deg mer livskraft. I stedet for å bruke penger på kosttilskudd, så kan du sanke alger i fjæra som inneholder alle de vitaminene og mineralene kroppen din trenger.
Tips til hvordan bruke alger i fermentering. Du vil få tilsendt oppskrift i ettertid.
Organsik detox: Alger renser ut giftstoffer fra cellene dine, ja alt som kroppen aldri var ment å håndtere.

Målgruppe:
Alle som ønsker webinar om spiselige alger er supermat for tarmfloraen