Trommekurs for barn 8 - 13 år viderekomne nivå 2 og 3 (en-til-en)



Kursarrangør: AKKS
Sted: AKKS Oslo
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Brenneriveien 9, 0182 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 30 minutter i uken over 15 uker (1 semester)
Pris: 4.750

Vi tilbyr en-til-en undervisning på trommer for barn på viderekomne nivå 2 og 3. Her blir det hakket mer utfordrende teknisk og musikalsk. Vi øver på nye teknikker som paradidler og dobbeltslag.

Innhold:
Videre vil deltakerne lære ulike groover/rytmer innenfor den rytmiske musikktradisjonen (rock, blues, reggae m.m.), samt overganger og figurer som kan brukes i de ulike stilartene.

Praktisk Info:
En-til-en kurs er semesterbaserte og går over 15 uker, 30 minutter pr gang. Du trenger ikke eget trommesett for å gå på kurs hos oss. Egenøvinger på trommesett inngår i kursprisen. Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne. Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.

Litt om instruktøren:
Instruktør Maria Hovda Storaas har en bachelor i trommer fra NISS / Westerdals, og en master i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet to år i husbandet «Soundwave» på båten Fjord Line, og driver nå med egne bandprosjekter, som blant annet bandet «Kjør Romskip».

Maria har tidligere vært ansatt som blant annet vikarierende trommelærer på Oslo Rock School i Bærum, og har god erfaring med å undervise trommiser av aldre aldre, og på ulike nivå. Maria er opptatt av spilleglede og samspill med andre, og kommer til å fokusere på groove og teknikk på trommetimene.

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen 8 - 13 år som kan spille trommer fra før

Nivå:
• Viderekomne nivå 2 og 3

Medlemsskap:
Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

Rabattert plass:
Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Send en e-post til kurs(at)oslo.akks.no og skriv en kortfattet søknad.

Vis flere tilsvarende kurs: