Kurs i bandundervisning og samspill i Oslo

Profesjonelt lydstudio for CD og demo innspillinger

Vi tilbyr profesjonelt lydstudio for CD og demo innspillinger. Studioet har beliggenhet i Oslo Syd, noen minutter å gå fra Hauketo stasjon. Profesjonelle musikere og lydtekniker sørger for innspillinger der den gode musikken står i fokus, og der du som kunde skal trives underveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Hauketo Oslo, Hauketo

Spill i band kurs

Vi tilbyr spill i bandkurs. Kurset vil starte med at man får blitt litt kjent med hverandre. Vi prater om de ulike elevenes musikksmak og får kanskje laget en liste med sanger elevene liker. Læreren vil da velge en eller flere sanger som vi kan lære oss og som deltakerne må øve på hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sofienberg Oslo, Sofienberg 05.11.2022 1 helg05.11.2022 1.950 kr

MAP - Muno Artist Program

Vi tilbyr kurs i MAP - Muno Artist Program. Lyst til å satse som artist eller spille i band? På MAP (Muno Artist Program) får du full opplæring fra etablerte artister, produsenter og låtskrivere fra musikkbransjen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 timer pr økt Fra 374 per time kr

Velkommen til Jamsession (Munos samspillkvelder)

Samspillkveldene avvikles under veiledning fra hyggelige pedagoger fra Muno, og er en fantastisk arena for motivasjon og erfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Hellerud Oslo, Hellerud 1 kveld Fra 374 per time kr
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 1 kveld Fra 374 per time kr

Bandkurs for juniorer (7 - 13 år)

Vi tilbyr bandkurs for juniorer. Drømmer du om å spille i band? Bandkurset lar deg teste å spille med andre og spille konsert sammen med en erfaren bandinstruktør som selv er musiker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 6 uker fra 1.300 kr

Bandkurs for ungdommer fra 13 - 19 år

Vi tilbyr bandkurs for ungdommer. Ønsker du å finne noen å spille i band med, eller har du lyst på mer erfaring i band? Velkommen til din innføring i bandlivet! Bandkurset er utfordrende, spennende og gir verdifull øvelse i låtskriving og sceneerfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 6 uker fra 1.500 kr

Bandskolen for jenter (13 - 19 år)

Vi tilbyr bandskolen for jenter transpersoner og ikke-binære. Lever og ånder du for musikk og vil bruke så mye som mulig av fritiden din på det? Har du lyst til å spille med folk som er like engasjerte i musikk som deg og bli en del av et positivt og inkluderende miljø? Da er Bandskolen noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 semester 4.000 kr

Bandundervisning

Vi tilbyr bandundervisning for allerede oppstartede band og vi starter band for de som ønsker det. Vi har trommer, gitarer, bass, piano og lydanlegg. Vårt bandkurs tilrettelegges etter elevenes kunnskaper og sjangerønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 3.600 kr
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 3.600 kr

Bassundervisning

Har du lyst til å lære å spille bass?Ved POPrommet hjelper vi deg med å ditt musikalske potensiale. Undervisningen foregår individuelt med dyktige basspedagoger som underviser i alle sjangre på alle nivåer. I vårt basskurs vil du bli kjent med bassen, lære teknikk, groover, melodier og improvisasjon

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ensjø Oslo, Ensjø 16 uker 6.100 kr
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 16 uker 6.100 kr
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 16 uker 6.400 kr

Bandundervisning

Vi tilbyr bandundervisning for barn og ungdom. Send oss en mail for nærmere informasjon om kurset. Målet med kurset er først og fremst å ha det hyggelig, dernest at elevene skal lære om flere sider av det å spille i band og å drive med musikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 1 semester