Tematur med Tai Chi og Qi-gong i Italia



Sted: Riviera del Fiori, Liguria, Diano Marina
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 8 dager
Pris: 15.500
Neste kurs: 08.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr tematur med Tai Chi og Qi-gong i Italia. Vi bader i det turkise Middelhavet, spiser god italiensk mat, vi trener Tai Chi, Qi-gong og Yin Yoga før frokost og middag. Vi drar til små pittoreske byer og koselige kafeer og nyter bare det å være.

Innhold:
Vi går i fotsporene til forfatteren av boken "Extra Virgin" og av St. Clara fra Assisi.
Vårt familiedrevne hotell ligger i utkanten av Diano Marina. Diano Marina er en liten koselig by med marked, cafeer og butikker. Hotellet vi bor på har egne brygger rett ut i Middelhavet. Det fantastiske havet har her finkornet sand. Bedre kan det ikke bli.

Hotellet vårt har den litt større byen Imperia, den autentiske italienske småbyen Diano Castello, den vakre middelalderbyen Cervo, Diano San Pietro (byen der forfatteren av Extra Virgin bodde) og badebyen San Bartolomeo del Mare som sine nærmeste naboer. Alle byene er innen gangavstand, de er lett å ta lokal buss til eller taxi.... eller kanskje det frister med en sykkel?

Prisen inkluderer:
• Halvpensjon med nydelig frokost og 3 - 4 retters middag eller lunsj (eksklusiv drikke) i hotellets restaurant som er blitt anbefalt av Guide Michelin.
• Maten er kortreist og laget med kjærlighet
• Seng i dobbeltrom med dusj / wc på rommet
• Alle rom har en liten privat veranda, hårtørrer og TV
• Internettilgang
• Solsenger, stoler og småbord på fantastiske fellesterrasser
• Lån av sykkel
• Morgenklasse med Tai Chi og Qi-gong
• Ettermiddagsklasse med Tai Chi og Qi-gong
• En ettermiddagsklasse med Yoga
• Transfer fra Nice til og fra hotellet (ta kontakt så vi reiser sammen)

Tillegg for enkeltrom: kr 2.500 (her må du være tidlig ute, kun 4 enkeltrom)
Personlig reiseforsikring anbefales
Kontonummer: 9100 26 76090

Inger Johanne startet med Tai Chi og Qi-gong i 1992 og har mange års utdannelse og flere internasjonale eksamener. Hun har siden 1998 drevet sitt eget Tai Chi og Qi-gong studio i Tønsberg. Hun underviser også i Oslo og Drammen, samt har freelanceoppdrag hos bl a Bymisjonen, Unicare og Redningsselskapet. Høsten 2020 vant hun den internasjonale video konkurransen med video av Ba Duan Yin(delt første premie).

Hun har en stor kjærlighet til Tai Chi og Qi-gong. Entusiastisk nyter av Italiensk kunst enten det er arkitektur, malerier, statuer eller mat. Dette har ført til utallige turer til Italia og studier i kunsthistorie. I 2001 ble Inger Johanne invitert til å ha kurs i Italia av Pier Bertolani (forfatter, psykolog, filosof og pedagog) som hun samarbeidet med i 15 år. Kursstedet har forflyttet seg fra Borgosozzo og fjellene til havet. Havet gir en helt spesielt kraft. I tillegg til utdannelsen i Tai Chi og Qi-gong har Inger Johanne Vesje utdannelse i Yin yoga, botanikk, realfag, mindfulness, dans og akupressur.

Målgruppe for kurset:
Voksne i alle aldere som ønsker å bli med på tematur med Tai Chi og Qi-gong i Italia