Balansekunst Inger Johanne Vesje

Taiji (Tai Chi) og Qi-gong: undervisning, foredrag, ukeskurs, helgkurs, temareiser, undervisning for organisasjoner og foreninger.


Parkinson, trening for kronisk syke

Vi tilbyr trening tilrettelagt for parkinson, tirsdager 12:35 med balansetrening og trinn fra bl.a Tai Chi. Gruppetreningen ble etablert i 2012.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Qigong og Tai Chi Tematur til Italia

Bli med på Tai Chi og Qi-gong temareise til den Italienske Riviera. Vi bor i det vakre familiedrevne hotellet Arc én Ciel, som ligger i havgapet i utkanten av Diano Marina. Hotellet har fantastiske terrasser og på en av de har vi våre Tai Chi og Qi-gong klasser.

Sted Dato Varighet Pris
Italia Italia 8 dager 11.900 kr  

Tai Chi og Qi-Gong - nybegynner

Vi tilbyr kurs i Tai Chi, Qi-Gong for nybegynnere. Nybegynnerpartiene inneholder både helse-Qi-gong og Tai chi. Øvelsene er vakre, helsebringende og helbredende og kan utføres av alle uansett fysiske forutsetninger. Spesielt bra for hjertet, sirkulasjonen, immunforsvaret og balansen.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 16 uker 2900 kr  
Tønsberg Tønsberg 16 uker 2.600 kr  

Tai Chi og Qi-Gong - øvet og videregående

Vi tilbyr kurs i Tai Chi og Qi-Gong på nivå for øvede og viderekomne. Alle partiene inneholder både helse-Qi-gong, tai chi og meditasjon. Øvelsene er vakre, helsebringende og helbredende og kan utføres av alle uansett fysiske forutsetninger.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 16 uker 2900 kr  
Tønsberg Tønsberg 19 uker 2.900 kr  

Tai Chi og Qi-Gong i Oslo, Berle

Hjertelig velkommen til et nytt kurs i Oslo med Helse Qi-gong og Tai Chi Yang stil. Klassens leder Inger Johanne Vesje har utdannelse fra USA, Kina, England og Spania og har 26 års erfaring med Tai Chi og Qi-gong. Nivået tilpasses til dine ferdigheter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 16 ganger 3.100 kr  

Tarmhelse. Fermentering, foredrag og Qi-gong

Vi tilbyr kurs i Tarmhelse, fermentering og Qi-gong. Styrk både tarm og hjerne, og få bedre fordøyelse, energi og indre ro. Jeg ønsker velkommen til kurs i fermentering som består av både foredrag om mat for tarmhelsen, praktisk matlaging med Kamilla Hill og Qi-gong med Inger Johanne Vesje.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 1400 kr  
Hele landet Hele landet 1 dag 1400 kr  

Yin yoga og Qi-gong workshop

Vi vil på denne workshopen styrke immunforsvaret og lungene gjennom gode øvelser fra Yin Yoga og Qi-gong.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 600 kr