Småbarnssvømming (3 - 6 år)



Sted: Marensro
          Telemark, Skien
Kursadresse: Cort Adelers gate 7, 3717 Skien (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdag kl 17:30 og kl 18:10
Varighet: fra 9 - 18 ganger
Pris: 1.870

Vi tilbyr småbarnsvømming for barn i alderen 3 - 6 år. Målet er at de skal lære seg å komme fremover i vannet. Noen greier dette uten problemer, mens andre trenger tryggheten først. Hvor kort eller lang tid det tar for barnet å nå dette målet er veldig individuelt.

Innhold:
Dette kommer helt an på hvor trygge de er på å få vann i fjeset og ligge på rygg å flyte. Er dette ikke på plass, er det disse ferdighetene vi må øve på først. De vil også lære enkle livreddende ferdigheter som å svømme tilbake til båten å holde seg fast, hva man skal gjøre om man faller ut i ett basseng eller ut fra en brygge.

Vi anbefaler at de minste går i ett ekstra oppvarmet vann, ettersom de da slapper bedre av en i ett kaldere basseng. Stridsklev, Svarstad og Marensro har ekstra oppvarmet vann. Men er de veldig trygge, er det ingen ting i veien for å prøve i ett av de andre bassengene. utrygge barn spenner seg veldig i vann, og litt ekstra om de fryser.

Foreldrene er med i vannet på disse kursene, ettersom barna skjeldent når bunnen i bassenget. Dersom ikke foreldre har mulighet til å bli med i bassenget, må dette avklares med instruktøren. Det er fullt mulig å gå med 2 søsken på ett og samme kurs. Er det ekstra oppvarmet i bassenget, kan søsken helt ned til 1 år bli med.

Søskenmoderasjon:
• Det gis søskenmoderasjon med 30% på barn nr. 2, 3 osv.

Målgruppe for kurset:
Barn i alderen 3 - 6 år

Forkunnskaper:
• Alle kan delta, det kreves ingen forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: