SketchUp Pro - Product Connect for SketchUp BedriftsinterntKursarrangør: Epix 3D Graphics
Sted: Hele landet, Epix tilbyr internkurser hos bedrifter med flere deltagere.
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag

Selg prosjekter og produkter raskere Product Connect er en plugin til SketchUp som sparer designere og selgere tid ved å gi enkel tilgang til en intelligent produkt katalog. Det er enkelt å dokumentere produktene, -modifisere dataene og å lage organiserte rapporter

Hent produkter
Finn produktmodeller for design

Produkt Edito
Legg info til produkter i prosjektet

Rapport generator
Lag organiserte produkt rapporter

Lagre organiserte dokumenter
Produktet Connect plugin gir deg muligheten til å eksportere informasjonen om produktet som et sett av industristandardiserte rapporter organisert etter produkttype. Du kan inkludere rapportene i tegningsdokument sett, redigere dem til å lage prisestimater, eller bruke dem til å lage og administrere bestillinger.

Legg til viktig produktinformasjon
Med Produktet Connect plugin, kan du legge til eller redigere produktinformasjon for alle SketchUp komponenter. Product Connect kobler 3D modeller til produsentmerkede produkt kataloger, generiske produktmodeller du finner på Google 3D Warehouse og komponenter du lager fra bunnen av.

Deltagere vil lære:
• Organisere modeller i SketchUp
• Legge til informasjon i SketchUp modeller
• Product Connect grensesnitt
• Product Editor
• Fylle ut informasjon i Product Connect
• Skrive ut rapport

Det enkleste og hurtigst voksende tegneprogrammet i arkitektbransjen, -Nå 64 bit med BIM!
SketchUp ble sluppet på markedet av Last Software i August 2000 med tanke om å være det enkleste 3D programmet med kortest lærekurve og ble hurtig arkitekt og byggbransjens favorittprogram. I Mars 2006 ble Last Software kjøpt opp av Google som så potensialet bl.a via SketchUp´s evne til å plassere 3D bygninger i Google´s 3D kartprogram Google Earth. I Juni 2012 kjøpte det amerikanske selskapet Trimble opp SketchUp for å satse videre på sin utvikling innenfor Engineering and Construction. SketchUp ble orginalt utviklet for arkitekt og bygningsbransjen og Trimble ønsker igjen å fokusere i denne retningen. Trimble eier allerede Tekla og AceCad som er markedsledende innenfor BIM (Building Information Modelling). Ting tyder på at SketchUp også er iferd med å bli et fullkomment BIM verktøy.

SketchUp er en befrielse fra tunge DAK programmer og man tegner hurtig opp sine design raskere enn med noe annet verktøy. På Trimble´s 3D Warehouse laster man gratis ned tusenvis av 3D modeller av alt fra interiørartikler, møbler, biler, båter til hele bygninger direkte inn i sine tegninger. Bibliotekene vokser for hver dag ettersom ivrige SketchUp brukere legger ut sine 3D modeller. Også mange interiørleverandører vet å utnytte denne muligheten.

En annen grunn til programmets popularitet i arkitektbransjen er det´s mulighet til å få ut perspektiver som ser ut som de er malet i akvarell eller tegnet for hånd, -derav navnet SketchUp.

Epix tilbyr internkurser hos bedrifter med flere deltagere. Det er også mulig å slå seg sammen med kolleger/bekjente for et internkurs. Fordelen med disse kursene er at deltagere vil få full oppmerksomhet og man kan fokusere læringen til de enkeltes fagområder. Det er også mulig å komme igang med deltagernes reelle prosjekter. Disse kursene blir mer deltagerfokusert og går derfor over 1 dag.

Kursmateriell

Deltagere må selv medbringe egen PC eller Mac.

Vis flere tilsvarende kurs: